Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Négy nap bor- és kenyérünnep Csongrádon

Csongrád – Tizenhatodszor rendezik meg a hosszú hétvégén Csongrádon a Borfesztivál, és Kenyérünnep rendezvénysorozatát.
Augusztus 16-án Bokroson szakmai nappal indult a vigadalom, amit szombaton este a városi rendezvények eseményei követek. A borlovagok felvonulása után a Dob utcában – amely nevét sok helybeli lakos szerint ideje volna átkeresztelni – felállított Bor utcában levő színpadon a Szent Vince Borlovagrend új tagjának felavatása követett.

Az utca egyik oldalán egymást érték a borpavilonok, amelyekben temérdek szép bort kóstolhatott a rendezvényre érkezett nézősereg. Az avatást követően elismerő okleveleket, érmeket, és serlegeket vehettek át a XXIII. Duna Borrégió Borok Versenyén kiemelkedő helyezést elért borászok.

Négy nap bor- és kenyérünnep Csongrádon. Fotó: Palatinus Csaba (galéria)

Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

Szombat este bordalokat hallhatott a közönség, majd az est fénypontjakét, az Abrakazabra együttes – az X-Factor élő koncertshow kísérőzenekara – adott fergeteges koncertet Fedor Kyra és a csongrádi származású Bebe közreműködésével.

A rendezvénnyel párhuzamosan, a Síp iskola tornatermében a IV. Csongrádi Veterán Jármű kiállítást lehet megtekinteni a fesztivál teljes ideje alatt a Csongrádi Veterán motorok-autók Baráti Kör rendezésében.

A rendezvénysorozat augusztus 20-án éjjel ér véget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minisztériumi válasz a csongrádi igazgató ügyében

Elektronikus levélben kérdeztük meg az államtitkár asszonyt és az Emberi Erőforrások Minisztériumának sajtóosztályát, hogy ismerik-e a három aspiránst, elolvasták-e a véleményezéseket, mire alapozták a döntésüket. Tovább olvasom