Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Quadtolvajt fogtak és keresnek

Csanytelek - A csanyteleki polgárőrök segítségével fogták el a csongrádi rendőrök azt a férfit, aki vasárnapra virradó éjjel teherautóját hátrahagyva menekült el az igazoltatás elől. Mint kiderült, a többszörösen büntetett férfi éppen „munkából" tartott hazafelé.
A 46 éves helybeli lakost igazoltatni akarták Tömörkényen, de ő a fékezés helyett gázt adott, majd a bal oldali útpadkán állt meg teherautójával. A járműből ketten kiugrottak, elszaladtak, azonban a vezetőt a rendőrök már ismerték, ezért azonnal elrendelték körözését. A gépkocsiból egy hárommillió forint értékű quad és egy benzinmotoros fűnyíró került elő. A négykerekű motorról kiderült, hogy azt a gyanúsított aznap éjjel lopta el Felgyőről.

Amikor elfogták, tagadta, hogy ő lopta el a motort, azonban a csongrádi nyomozók őrizetbe vették, mivel korábban többször volt büntetve, és jelenleg is folyik ellene eljárás egy másik vagyon elleni bűncselekmény miatt. Bűntársát a csongrádi rendőrök keresik.

Olvasóink írták

 • 5. Kuci 2008. június 18. 07:36
  „Ui. Lásd ma reggeli Blikk V.ker kapitányságról mit írnak , s következtes !”
 • 4. Kuci 2008. június 18. 07:32
  „Megint a Rendőrök ! Tehát le írom a Rendőr elfogja , a Bíró elengedi ! Miért nem lehet ezt meg érteni ! Nem vagyok Rendőrpárti vagy elfogult irányukba . De ez a cég csak egy végre hajtó szerv , s ezért is látszik most az eü. dobozokra vannak rá szálva s arra nyomják a bírságot . Sajnos úgy nézki nem a törvényt tartattják be , hanem pénzt hajtanak a költségvetésnek a bírságokkal , mert úgye ők mérlegelhetnek , de büntetésnélkül be nem mehetnek . Mert akkor egyből meg kérdik mit csinált egésznap . Sajna ezt mutatja a gyakorlat vidéken . S nem hiszem , hogy élvezik ők is ezt a birságolósdit .”
 • 3. kupec 2008. június 18. 06:55
  „A rendörök is segitenek neki,nekik is kell egy kis birka hús.A Tömörkényi rendör elnézö.Sokszor elengette őket a tetthelyről,kitudja miért?kevés a rendöri fizetés? Vagy csak kalandvágyó?”
 • 2. borcsa25 2008. június 17. 21:52
  „Annyit erről a most elfogott "jóemberről", hogy egyike volt a birkatolvajoknak, akik húsvét előtt garázdálkodtak. Nem a rendőrök a hibásak, mert azok elfogták őket. Mivel azonban a "törvény" embere nem tartotta indokoltnak a fogvatarásukat, másnap kiengedte őket. Ez lett belőle! Bűnbánást tanúsított ezek szerint. :)”
 • 1. ZOLIKA1 2008. június 17. 03:20
  „Bűntársát a csongrádi rendőrök keresik. NA AKKRO HA A FALUSI YARDOK KERESIK,AKKOR NEM LESSZ AZ MEG.........

  VAGYIS HA KERÉKPÁROZIK VILÁGITÁS NÉLKÜL A SZEMFÜLES RENDÖRÖK KISZURJÁK 1 BÖL...MERT ENNYIT TUDNAK A FIUK......”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogták a rendőrök elől menekülő csongrádi férfit

Csongrád - Elfogták a csongrádi rendőrök azt a férfit, aki vasárnapra virradó éjszaka teherautóját… Tovább olvasom