Délmagyar logó

2017. 11. 21. kedd - Olivér 1°C | 8°C Még több cikk.

Vigyázz, Kész, Pénz!

Csongrád - A K&H Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásverseny regionális középdöntőjén két kategóriában is dobogós helyen végeztek a Csongrád megyei kisdiákok: a 3-4. osztályos kategóriában a csongrádi Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola csapata, a 7-8. osztályosok mezőnyében pedig a sándorfalvi SZKTT Közoktatási Intézmény Pallavicini Sándor Iskola csapata állhatott a dobogó második fokára.
Szegeden négy kategóriában összesen 20 Békés és Csongrád megyei csapat versenyzett egymással: a gyerekek játékos feladatok, gyakorlati példák megoldásán keresztül bizonyíthatták pénzügyi tudásukat

„A K&H Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásverseny regionális középdöntőjében idén hét Csongrád megyei csapat indulhatott el a sikeres online fordulót követően. A pénzügyi tudást próbára tevő feladatokban ezúttal is derekasan helyt álltak a gyerekek: a 3-4. osztályosok kategóriájában a csongrádi Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola csapata, a 7-8. osztályosok mezőnyében pedig a sándorfalvi Pallavicini Sándor Iskola csapata állhatott a dobogó második fokára. Az 5-6. osztályosok versenyén a szegedi Kossuth Lajos Iskola diákjai harmadik helyen végeztek. A többi megyei iskola 4., illetve 5. helyezést ért el a versenyben. Gratulálok minden bátor kisdiáknak, aki bizonyította tudását és kreativitását a versenyben." – hirdette ki az eredményt Bajkó Attila, a K&H Bank miskolci fiókcsoport-vezetője, a középdöntő zsűrijének tagja.

A K&H Csoport a szegedi regionális középdöntő elbírálására Bajkó Attila fiókcsoport-vezető mellett Kónya Gábort, Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Oktatási Bizottságának tagját, és Kóti Zoltánt, a Délmagyarország Kiadó igazgatóját kérte fel.

A kategóriájukban nyertes csapatok ezután a budapesti döntőben bizonyíthatják pénzügyi ismereteiket, ahol a 8 regionális középdöntő legjobbjai versenyezhetnek egymással. A K&H a verseny során nemcsak a tanulókat, hanem az iskolákat és a pedagógusokat is díjazza.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyere az usziba és fogd a nyuszira!

Városi családi húsvétra várja az érdeklődőket Csongrád önkormányzata a Fürdő kemencés kertjébe és előcsarnokába. Tovább olvasom