Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Zrínyi Zrt: most már rendben

Csongrád - Befejezte a vizsgálatot a Honvédelmi Minisztérium a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem és a csongrádi Diana Felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola közös cégénél.
A tárca sajtóosztálya kérdésünkre közölte: a megbízott külső szakértő annyit állapított meg, hogy a zrt. vezetésében „a képviselet nem volt a tulajdonosi hányaddal arányos. Az aránytalanságot felszámoltuk. Ezzel egy időben közbenső pénzügyi auditot készítettünk, amely október hónapban pozitív szaldót mutatott."

A nemzetvédelmi egyetem tavaly tervbe vette, hogy képzőközpontot épít Csongrádon, és az alapítványi iskolával közösen indította volna be az oktatást. Ahogy azt a minap megírtuk, az elképzelés végül meghiúsult, az egyetem és az iskola azonban továbbra is együttműködik, és közös céget hozott létre, ez a Zrínyi Zrt., amelynek az egyetem a többségi tulajdonosa.

Olvasóink írták

 • 9. keletaru 2010. december 17. 18:55
  „nemecsek: Az új kajak szakosztályról akinek a M..meg P...... képviselő nekik ígérte a régi épületet a pályán ha elnöknek választják .Ennyi ..... ne altasson nem tudta Üdv kuci”
 • 8. nemecsek 2010. december 15. 20:55
  „Kuci! Te most miről írsz!”
 • 7. Kamcsatka 2010. december 14. 21:51
  „nem mondod,,,,,,,bambuska.”
 • 6. keletaru 2010. december 14. 21:07
  „Szánalmasnak tartom új sport szakosztály csak úgy jön létre , "bentről" az elnökségért minden segítséget meg ígérnek az elnöki posztért bukott vezetők, helyi képviselők Csongrádon . Ők így meg úgy tudják intézni mindenki ismeri "őket"-bent ! persze "fűűűűűű" alatt !! Szégyen ezeket még otthon haza várják ...Üdv Kuci”
 • 5. azénéletem 2010. december 14. 17:38
  „Elnézést elírás történt, köszönöm a helyreigazítást! Valóban, a cikkben rektor szerepelt.”
 • 4. bambuska 2010. december 14. 17:05
  „Kamcsatkának
  a lektor aki a szövegeket, irodalmi alkotásokat, stb szakmailag véleményezi
  a rektor az egy felsőfokú oktatási intézmény, Egyetem vezetője -mint esetünkben-”
 • 3. Kamcsatka 2010. december 13. 19:37
  „Na azért !”
 • 2. azénéletem 2010. december 13. 18:30
  „OK! Én kérek elnézést a másként gondolkodók nevében!”
 • 1. Kamcsatka 2010. december 13. 18:06
  „Most már minden rendben !
  "Az egyetem 22,7 millióért megvette a kisréti telepet, hogy 2,2 milliárd forintból oktatóközpontot építsen. Az adásvétel létrejött. Majd pár hónappal később történt a malőr és a lektort a kommandósok elvitték. Elment a kedve az egyetemnek a bővítéstől és a városi képviselő testület /korábbi ciklusban/ zárt ülésen megszavazta a vételár visszaadását. Bozó Gábor szerint azért álltak el az építkezéstől, mert megszünt a pályázási lehetőség. Ezt így nagyban lehet csinálni -add vissza a babaruhám!! Érdekes! Én ha megveszek egy telket, kifizetem, a kutyát nem érdekli, hogy tudok-e rá építeni - a telek a nyakamon marad vagy eladom, ha tudom. Szerintem"-azénéletem.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csanytelek: belvíz után romok

A belvíz túlnyomórészt eltűnt Csanytelekről, de a pusztítás nyomai csak most kezdenek látszani. Tovább olvasom