Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 02. szerda - Rebeka, Dorina

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Érettségi 2015 - érettségi feladatok, megoldások > Angol érettségi 2011: ez volt a középszintű feladatsor - megoldással!

Angol érettségi 2011: ez volt a középszintű feladatsor - megoldással!

Az angol írásbelikkel folytatódtak ma reggel 8 órakor a tavaszi érettségi vizsgák, a diákok közép- és emelt szinten adnak számot tudásukról.

Delmagyar.hu - MTI - 2011.05.05. 05:18
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Rendben lezajlottak az angol érettségi írásbeli vizsgák emelt és középszinten egyaránt csütörtökön országszerte, a vizsgákat rendkívüli esemény nem zavarta meg - közölte az Oktatási Hivatal.


Rendben megkezdődtek az angol írásbeli vizsgák

Rendben megkezdődtek az angol írásbeli vizsgák a középiskolákban csütörtök reggel 8 órakor közép- és emelt szinten egyaránt, rendkívüli esemény nem történt - közölte az Oktatási Hivatal.

Korábban  írtuk:

Az angol nyelv írásbeli érettségi vizsgája mindkét szinten négy elkülönülő részből áll.

Angol érettségi megoldások, 1. rész. A videót laptársunk, a nyugatmagyar.hu készítette.

Középszinten az írásbeli vizsga időtartama 180 perc. Az első részre ("olvasott szöveg értése") 60 perc, a másodikra, a "nyelvhelyesség" feladatsor megoldására 30 perc áll rendelkezésre. Az ezt követő szünet után a 30 perces "hallott szöveg értése" vizsgaösszetevő következik, végül az "íráskészség" feladatsora, amelynek megoldására 60 percet kapnak a diákok.

Az emelt szintű írásbeli vizsga teljes időtartama 240 perc. A vizsgán az említett összetevők szerepelnek ugyanabban a sorrendben, azonban a feladatok megoldására fordítható idő sorrendben 70, 50, 30, illetve 90 perc.

Angol érettségi megoldások, 2. rész. A videót laptársunk, a nyugatmagyar.hu készítette.

Az íráskészség vizsgarész esetében a diákok a feladatok megoldásához mindkét szinten használhatnak nyomtatott szótárt (a többi vizsgarésznél semmilyen segédeszköz nem használható).

Középszinten és emelt szinten is az egyes vizsgaösszetevők értékelése egymástól független, és a feladatok megoldása központilag kidolgozott javítási-értékelési útmutatók alapján történik.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 4. Wacky 2011.05.05. 18:40

2. kutyuka 2011.05.05. 17:28
"Nem te vagy az egyetlen kamuneni..."

van több is?? :D
Mire jó ha csak egy mondatfoszlányt szedünk ki a környezetéből:D... egyből más a jelentése xD:D:D

Moderálásra küldöm 3. thisiswhatklfisabout 2011.05.05. 18:04

"20 perc alatt vegeztem az egesz vizsga feladattal"

Gratulálok a teljesítményhez, főleg azt figyelembe véve, hogy csak a hallott szövegértés hanganyagának meghallgatása mintegy 22-24 percet vesz igénybe.

Moderálásra küldöm 2. kutyuka 2011.05.05. 17:28

Nem te vagy az egyetlen kamuneni,de talan nekunk azert ment ilyen konnyen,mert minden nap ezt a nyelvet hasznaljuk,nem igaz? igy meg konnyu!

Moderálásra küldöm 1. KamuNeni 2011.05.05. 14:30

Hat a kozep szint es a felso szint kozott semmi kulombseg amig a vizsaga anyagrol beszelunk. Csak tobb idot adnak ra. Nagyon konnyu az egesz egyebkent. 20 perc alatt vegeztem az egesz vizsga feladattalTöltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...