Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Ez milyen! - Buli, Mozi, Koncert, Tech > Piros gomb miatt tört ki a lövöldözés a kisvárosban

Piros gomb miatt tört ki a lövöldözés a kisvárosban

Utcai lövöldözésbe és akciófilmekbe illő jelentek sorába torkollott egy tévéreklám Hollandiában a járókelők döbbenetére.

mti - 2012.04.14. 07:33
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A tévéreklám szó szerint, ugyanis egy tévécsatorna reklámozta magát egészen rendhagyó módon: Aarschot városának főterére kitett egy nyomógombot azzal a felirattal, hogy "NYOMJA BE, HA DRÁMÁT AKAR!"

Egy középkorú biciklis férfi volt az első kíváncsi, és lesz, ami lesz, benyomta a gombot, mire azonnal elszabadult a pokol. Szirénázó mentőautó rontott a térre egy mellékutcából, az egyik házból rögvest hoztak is hordágyon egy férfit, és rögvest elejtették, közben az autó ajtajának csapódott egy kerékpáros, aki összeverekedett az egyik mentőssel. A mentőautó hamarosan elszáguldott, ám a beteg nélkül - mert ő meg a startkor kizuhant és az úttesten hevert tovább hordágyán.

Már ezeken is igencsak elképedt a tér népe, ám mindez csupán a kezdet volt. Alsóneműben motorozó nő hajtott keresztül a téren, miközben csikorgó gumikkal sötét kocsi érkezett nyomában szirénázó rendőrautóval és vad tűzpárbaj kerekedett rendőrök és fekete ruhás férfiak között.

A lakosság nem győzte kapkodni a fejét - már aki még ezek után sem jött rá arra, hogy mindez mesterséges dráma, nem pedig élet szülte spontaneitás.

A rendkívül akciódús percek fináléjában egy amerikai rögbi-, pontosabban focicsapat tagjai rohantak ki teljes szerelésben az egyik házból, hogy oltalmukba vegyék az egyik sebesült gengsztert, majd pedig hatalmas felirat gördült le egy ház faláról: a TNT tévécsatorna reklámszövege "NAPI DRÁMAADAGOD!" - felirattal.


A történéseket természetesen kamerára vette a tévécsatorna, a reklámfilm megtekinthető a The Daily Telegraph című brit lap honlapján.

A TNT nem holland, hanem amerikai kábeltévé, de Hollandiában csak most debütál.

Aarschot amúgy csendes flamand város - ismét.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...