Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Január 20-án átadjuk a Presztízs díjakat

Szeged - A megye legjobban teljesítő cégei, vállalkozásai idei teljesítményükért ezúttal az új évben, 2011. január 20-án vehetik át a Presztízs díjakat. A hagyományos díjátadó gálát az egyetem tanulmányi- és információs központjában rendezzük meg.
Kiadónk és lapjaink 2004-ben alapított Presztízs díját hetedszerre adjuk át: ezúttal azonban nem évzáró, hanem évet értékelő és évnyitó rendezvényként, 2011. január 20-án.

A Presztízs díj az eltelt években már többször alkalmazkodott sikeresen a társadalmi elvárásokhoz és a megváltozott körülményekhez: most is ez történik. A díj filozófiája 2011-től úgy módosul, hogy a már sikeres, nagy Csongrád megyei vállalkozások adják majd át az elismeréseket a még kevésbé ismert, de valamilyen területen már eredményt felmutató vállalkozásoknak. Annak érdekében, hogy a nyilvánosság erejével, az elismerés által is segítsék őket.

Van oka annak is, hogy az új év első hónapjában szervezzük meg a díjátadó gálát. Ez a társadalmi és társasági esemény egyben a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitója lesz, egy összevont nagyszabású, színvonalas megyei gazdasági évnyitó rendezvény.

Az értékmentés, értékőrzés, értékteremtés jegyében. Fotó: Frank Yvette
Az értékmentés, értékőrzés, értékteremtés jegyében.
Fotó: Frank Yvette

Mecénások

A Presztízs díj kiemelt mecénása a KÉSZ Holding Zrt. Mecénások: Bonafarm-csoport (Pick Szeged Zrt. és Sole-MiZo Zrt.), Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Hungerit Zrt., Lapcom Kft., Szegedi Tudományegyetem, Legrand Zrt. A Presztízs díj támogatója a Szilánk Zrt.

Újdonság az is, hogy az elkövetkezőkben a díjazottakat jelölni lehet, vagyis ezentúl már nem kell pályázni. A jelölés, valamint a díjazottak kiválasztása a mecénások joga. A jelölt gazdasági társaságok minősítését azonban továbbra is a Szegedi Tudományegyetem Gazdasági Karának oktatói végzik. A mecénások joga az is, hogy kiválasszák azt az alapítványt, amelynek az est belépőiből befolyt összeget, 1 millió forintot átadunk. Mint ismeretes: rendszeresen jótékonysági célokra fordítottuk a gála belépőinek árát, az előző években az Újszülött Életmentő Alapítvány, a Bölcsőde utcai gyermekotthon és a Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány munkáját, eszközbeszerzéseit segítettük.

A kitüntető címért Csongrád megyei – vagy itt telephellyel rendelkező – cégek versenyezhetnek. Új a Presztízs díj történetében, hogy támogatóként lehet csatlakozni a 2004-ben elindult kezdeményezéshez.
2011-ben 6 kategóriában adunk át díjat (csak emlékeztetőnek: az előző gálán 8 elismerést nyújtottunk át). A kategóriák a következők: Az év új vállalkozása; Az év kisvállalkozása; Az év középvállalkozása; Az év vállalkozása; Az év üzletembere; a KÉSZ Holding különdíja.

Olvasóink írták

  • 2. szilléri 2011. január 03. 23:26
    „Szeviép&Bodtka&Újhelyi

    Megérdemlik ! - azt az egy két év letöltendőt !”
  • 1. maci52 2010. december 25. 10:44
    „Javaslom a " Lövészárok Városépítő Polgármestit",így senki sem tudja felbolygatni egy 165000 lakosú város életét.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

EMVA: új rendelet

Csongrád megye - Megváltoznak az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA)… Tovább olvasom