Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Telekom és a Mol

Az együttműködés az értékesítés, a kiskereskedelem, az energia-kiskereskedelem és az informatikai és távközlési szolgáltatások területeire összpontosít.
Stratégiai megállapodást írt alá kedden a Magyar Telekom és a Mol: az együttműködés az értékesítés, a kiskereskedelem, az energia-kiskereskedelem és az informatikai és távközlési szolgáltatások területeire összpontosít.

A két társaság kedden közös közleményben jelezte: a stratégiai dokumentum egyebek között szándéknyilatkozatot tartalmaz a különböző kis- és nagykereskedelmi szolgáltatások bővítéséről, és további kereskedelmi együttműködés lehetőségéről, valamint az informatikai és távközlési szolgáltatások területéről. Emellett a két vállalat megvizsgálja, hogyan tud a jövőben együttműködni a régiós piacokon - tájékoztattak.

A megállapodást a Magyar Telekom részéről Christopher Mattheisen vezérigazgató, míg a Mol részéről Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató írta alá.

A közleményben Hernádi Zsolt úgy fogalmazott: az együttműködés mindkét fél számára előnyös, egyúttal hozzájárulhat a magyar gazdaság bővüléséhez is, de legfőbb nyertesei mégis a két társaság ügyfelei lesznek.

Christopher Mattheisen szerint már most is számos lehetőséget látnak az együttműködésre, és biztosak abban, hogy a Mollal kötött stratégiai partnerségből további, közösen megvalósítható tervek is születnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Indul a dohánytámogatások kifizetése

Csaknem egymilliárd forint utalását kezdi meg 913 gazdálkodónak az MVH július 16-án. Tovább olvasom