Délmagyar logó

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 21°C | 34°C Még több cikk.

Szakképzési roadshow a megyében

A Csongrád Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság az előző évhez hasonlóan – hagyományteremtő jelleggel – 2014-ben is tapasztalatcserére, szakmai találkozóra hívta, hívja szakképzési partnereit.
A bizottság szakképzési törvényben rögzített feladatainak megfelelően konzultációs, véleményező, javaslattevő és tanácsadó testületként közreműködik a nemzetgazdasági igények és a szakképzés fejlesztésének összehangolásában, javaslatot tesz a gazdaság igényeit és a munkaerő-piaci keresletet figyelembe véve a szakképzés megyei szükségleteire. A bizottság rendezvényei e feladat teljesítéséhez járulnak hozzá.

Az MFKB Roadshow idei első állomása Szeged volt, következik Mórahalom, Hódmezővásárhely és Szentes.

November 12-én 14 órára Mórahalomra, az Aranyszöm Rendezvényházba hívunk minden érdeklődőt. Itt az agrár-szakképesítések kerülnek a tanácskozás fókuszába. Elfogadta meghívásunkat Dömötör Csaba szakképzési főosztályvezető a Földművelésügyi Minisztérium Agrárszakképzési Főosztályáról, Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere és Andrésiné dr. Ambrus Ildikó az agrárszakképzők képviseletében.

November 13-án 11.30-kor Hódmezővásárhelyen a polgármesteri hivatal díszterme ad otthont az MFKB roadshow-nak. Ide várjuk dr. Odrobina Lászlót, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkárát, Hegedűs Zoltánt, Hódmezővásárhely alpolgármesterét és Pálinkás Pétert, a März Fashion Kft. gazdasági igazgatóját is.

November 19-én 14 órakor Szentesen folytatjuk. A megyeháza rendezvényközpontjába várjuk Németh Ákost, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. képzési és oktatási vezetőjét, Nagy Norbert főosztályvezetőt a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szeged megyeközponti tankerületéből és Bakos László igazgatóhelyettest, a kormányhivatal munkaügyi központjából.

A projektet a Nemzetgazdasági Minisztérium az MPA
terhére finanszírozza, a támogatási szerződés száma: NFA-KA-NGM-11/2013/TK.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

20 éves a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Chikán Attila az üzletemberekben és a vállalkozások erős szervezeteikben bízik. Tovább olvasom