Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 23°C Még több cikk.

Kerékpárt, nyári táborozást nyerhetnek babaszépségversenyünk helyezettjei

Még egy hétig várjuk a jelentkezéseket a delmagyar.hu gyermek- és babaszépségversenyére. Érdemes feltölteni a fotókat gyermekéről, unokájáról, mert a kategóriák helyezettjei értékes ajándékokat - nyári táborozást, kerékpárt - nyerhetnek.
Hat kategóriában hirdettünk versenyt a gyerekeknek a www.delmagyar.hu/gyermekszepsegverseny oldalon, eddig több mint ezren jelentkeztek játékunkra. A csemetékről készült fotókat május 9-ig tölthetik fel olvasóink, a szavazás másnap, május 10-én kezdődik. Az olvasóink helyettesítik a zsűrit: az önök szavazatai döntenek arról, hogy kik lesznek a kategóriák helyezettjei. Érdemés nevezni a versenybe, mert partnereink jóvoltából igen értékes ajándékokkal jutalmazzuk a nyerteseket, ráadásul a szavazók között is sorsolni fogunk. Nicsak, ki beszél (0-4 éves) kategóriában egy 16"-os Hello Kitty gyermek kerékpárt kap a legtöbb voksot begyűjtött apróság.

A nagyobb fiúknak és lányoknak, azaz a Gézengúzoknak is értékes ajándékkal kedveskedünk: az 5-8 éves csemeték fődíja egy menő 20"-as Kawasaki gyermek kerékpár lesz. Az Ikrek, az Én és az anyukám valamint az Anno kategória nyertesei sem maradnak üres kézzel - rájuk is értékes nyeremények várnak. Többek között 6 hónapos gyermek angol nyelvtanfolyamot, Játékdzsungel belépőt, a mamáknak pedig általános áttekintő szűrű vizsgálat osztunk ki.

Az eredményhirdetést május 30-án, gyereknapon tartjuk, amelyen színpadi műsorral, kézműves foglalkozással, játszóházzal kedveskedünk a gyerekeknek és ekkor vehetik át értékes ajándékaikat a kategóriák győztesei.

A nyeremények és azok felajánlói:

6 hónapos gyermek angol nyelvtanfolyam, Helen Doron Szeged

gyermek kerékpárok, Prolog Szeged

50 darab 1 órás jegyet a Játékdzsungelbe

2 db általános áttekintő szűrű vizsgálat, Mediteam Zrt.

2 db egy hetes nyári tábor, Teddy's Club

Olvasóink írták

 • 4. mamek77 2010. május 10. 12:05
  „Az még hagyján, hogy belenő, de a kérdés, hogy ha kisfiú nyer, akkor esetleg be lehet-e cserélni a hello kitty-s nyereményt a felajánló cégnél pölö egy férfiasabb darabra....”
 • 3. persona 2010. május 04. 08:05
  „1. pár év, és belenő. sosem volt gyereked? :)”
 • 2. smalltown 2010. május 01. 01:44
  „:))) na, pont erre gondoltam en is:))) De egy kethetes angol tanfolyamos nyari tabor se jonne rosszul :)))”
 • 1. dublini 2010. április 30. 12:06
  „hu....hu..huuuuuuu . De fog örülni a csecsemő a szevasz kitty-s bicajnak :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyen volt az angyali Ördög Nóri - fotóalbummal

Ördög Nóri életét gyermekkora óta végig kíséri a jó kislány imidzs. A népszerű televíziós… Tovább olvasom