Jótékonyság

2022.11.15. 12:36

A jótétemény fabatkát ér: játékokat gyűjt a Suhancok Egyesület

December 10-éig várják adományként a megunt, esetleg már feleslegessé vált otthoni játékokat.

T.Sz.

December elejéig a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ portáján lehet leadni a csomagokat. Archív fotó: Tábori Szilvia

Az ünnepi vásár örömével lepné meg a gyerekeket a nemrégiben alakult vásárhelyi Suhancok Ifjúságsegítő Egyesület. Ehhez december 10-éig várják adományként a megunt, esetleg már feleslegessé vált otthoni játékokat. Mint azt Pup Olivér, a szervezet egyik alapítója lapunknak elmondta: terveik szerint körbejárják ünnep előtt a helyi általános iskolákat és óvodákat, ott kiosztják a fabatkát, amelyet a gyerekek "elkölthetnek" a vásárban. Az összegyűjtött holmikból válogathatnak majd december 10-én, és kitalált fizetőeszközért kapják meg a kiválasztott ajándékot. Pup Olivér azt hangsúlyozta, ezzel főként azoknak szeretnének kedvezni, akik egyébként – részben szociális helyzetük miatt – kimaradnának az ünnepi forgatag hangulatából, az izgalmas  közösségi élményből.

A fabatka mennyisége természetesen azon múlik, mennyi felajánlás érkezik hozzájuk. Ezért várják a további adományokat, bármilyen gyerekjátékot szívesen fogadnak. A vásárt az Ifjúsági Házban rendezik majd meg, december elejéig a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ portáján lehet leadni a csomagokat. Bővebb információért Pup Olivér elérhető a 20/385-6434-es telefonszámon.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában