Helyi életstílus

2023.06.28. 10:48

Hatalmas akciókkal várnak szerdán

K. A. R.

Fotó: DM

Szerdán egész nap finom falatokkal, hűsítő italokkal, meglepetésekkel vár mindenkit a Prágai Látszerészet, hiszen ez a nap igazán különleges a Prágai család számára. Prágai András Mihály ugyanis 1973-ban ezen a napon, vagyis június 28-án írta alá a vállalkozás első hivatalos papírját, amivel bérbe vette a jelenlegi Prágai Látszerészet üzlethelyiségét, ami akkor még Úri szabóságként indult. Tehát ötvenedik születésnapot ünnepelnek szerdán a Bartók tér 5. szám alatt található Boutique Optique by Prágai üzletben.

Azonban ez a születésnapi parti teljesen eltérő lesz a megszokott szülinapi buliktól, hiszen nem a vendégek visznek ajándékot, hanem ők kapnak majd a Prágai Látszerészettől. A Boutique Optique-ban felállítottak ugyanis egy szerencsekereket, amit megpörgetve kiderül, hogy az ügyfelek által választott szemüvegkeretet, napszemüveget vagy divatkiegészítőt 30, 40, vagy 50 százalék kedvezménnyel vihetnek haza.

A kedvezmények egyébként a szerdai nappal nem érnek véget, hiszen csütörtöktől szombatig minden készleten lévő szemüvegkeretet, napszemüveget és divatkiegészítőt 30 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni a Boutique Optique-ban és a Prágai Látszerészetben, beleértve az ultra premium Cartier kereteket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában