Helyi életstílus

2023.11.03. 21:30

Erdei fuvarra várva

Kiss Anna

Leteszteltük, de üzemen kívül van az erdei taxi. Fotó: Kiss Anna

Dombon ülő fűcsomó legyek ha ezt érti – hasonló gondolat fogalmazódott meg bennem, csak magamra vonatkozóan, mint amit a Taxi 2 filmben hallhattunk. A minap Keszthelyen és környékén túrázva ugyanis ezt a padot pillantottuk meg erdei sétánk során a Balaton partján. Épp az egyik remekül kialakított stégről szerettük volna megcsodálni a magyar tengert, amikor felfigyeltünk a Taxi feliratú padra.

Természetesen le is teszteltük, hátha fáradt lábaink segítségére jön valaki egy járgánnyal, de nem így lett, viszont arra tökéletes volt, hogy utunk közben megpihenjünk rajta kicsit és pótoljuk az elégetett kalóriát. Fuvarosunk nem lett, de jót mosolyogtunk az erdő közepén lévő feliratos padon.

Egyébként gyakran szoktam mondani és írni is, hogy csodás országban élünk, egy-egy ilyen túra után pedig még inkább azt tudom tanácsolni, hogy aki teheti, használja ki a napsütéses őszi napokat és induljon útnak. Nyilván nem kell Keszthelyig menni, mindenki a saját lakóhelyén vagy annak környékén biztosan talál olyan helyet, ahol sétálhat egy nagyot, miközben igazi kincsekre lelhet, vagy épp olyan megmosolyogtató dolgokra, mint ez a képünkön látható pad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában