Helyi életstílus

2024.03.09. 13:05

Itt adhat vért a jövő héten a vármegyében

Delmagyar.hu

Hét helyszínen is lesz kihelyezett véradás a jövő héten Csongrád-Csanád vármegyében.

Hétfőn a szentesi laktanya katonái segítenek. Kedden a makói Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola területére települnek ki, itt 8 és 11 óra között lehet vért adni. Szintén kedden reggel 9 és délután 15.30 között Szegeden, az Ady téren az Egyetemi Könyvtárban várják a donorokat.

Szerdán 11 és 14 óra között a Szegedi Tudományegyetem mezőgazdasági karán, Hódmezővásárhelyen az Andrássy út 15. szám alatt lehet vért adni. Ugyancsak szerdán 13 óra és 16.30 között Ásotthalmon a művelődési házban a Béke utca 28. szám alatt lehet segíteni.

A hét utolsó munkanapján, csütörtökön újra Szentes lesz a kihelyezett véradás helyszíne, a Jövendő utca 6. szám alatti Terney Béla Kollégiumba várják a véradókat 9 és 11 óra között. Szintén csütörtökön Balástyán a Tanoda Rákóczi utca 34. szám alatti épületében lehet vért adni.

Ezeken kívül természetesen az állandó véradási helyszínek is nyitva tartanak munkanapokon a megszokott időben.

A véradásokon minden alkalommal elkérik az arcképes igazolványt, a lakcímkártyát és a taj-kártyát is. Ne felejtsék, egy váradással akár három életet is megmenthetnek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában