Melléképület lángolt szerdán este Szegváron

Delmagyar.hu

Kidőlt egy nagy méretű fa szerdán Ruzsánál, az 5431-es úton. A fa az alatta futó elektromos vezetékre dőlt. A szegedi hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést. Makón pedig kettéhasadt egy nagy méretű ág egy játszótér felett. A város hivatásos egysége rövid idő alatt, motoros láncfűrésszel végezte el a beavatkozást, személyi sérülés egyik esetben sem történt. – írja a katasztrofavedelem.hu 

Kisteherautó és személyautó ütközött szerdán délután Kistelek belterületén. A kisteleki és a szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a balesetben két ember sérült meg.

Szerdán Szatymazon és Apátfalván is lángoló autóhoz riasztották a tűzoltókat. A tűzesetekben senki sem sérült meg, a lángokat a szegedi és a makói egységek oltották el.

Teljes terjedelmében lángolt egy melléképület szerdán este Szegváron, az Ady Endre utcában. A szentesi, a csongrádi és a hódmezővásárhelyi hivatásos, valamint a szegvári önkéntes tűzoltókat is riasztotta a szegedi főügyelet. A tüzet az egységek közös erővel fojtották el, a tűz okát vizsgálják a szakemberek. Személyi sérülés nem történt.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában