Vízóraknába esett, a szegedi tűzoltók mentették ki

Delmagyar.hu

Letört, magasban lógó ágak veszélyeztették az iskolásokat hétfőn Csongrádon, a Piroska János téren. A város hivatásos tűzoltói rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést, a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem sérült meg senki.

Vízóraknába esett egy idős asszony hétfőn délelőtt egy szegedi társasház udvarán. A szegedi hivatásos egység feszítővágó segítségével szabadította ki az aknából a sérültet, majd átadták a mentőknek. – írja a katasztrófavédelem hivatalos oldala.

Kigyulladt egy kombájn hétfőn Szentesen. A város hivatásos tűzoltói hűtötték vissza az izzó alkatrészeket, személyi sérülés nem történt.

Autóra dőlt egy nagy méretű fa hétfőn Szentesen. A szentesi egység motoros láncfűrésszel végezte el a műszaki mentést, az eset során senki sem sérült meg.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő hétfőn délután egy csongrádi lakás fürdőszobájában. Egy nyílt égésterű vízmelegítő üzemelt, ekkor adta le a vészjelzést a berendezés. A csongrádi tűzoltók is méréseket végeztek a lakásban, majd a gázszolgáltatóval közösen átvizsgálták a fűtőberendezéseket. A jelzőkészüléknek köszönhetően senki sem sérült meg.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában