Szerdán is volt dolguk a vármegyei tűzoltóknak

Delmagyar.hu

A kerékpárosok forgalmát is veszélyeztette egy kettétört, kidőlt fa szerdán Kelebiánál. A műszaki mentést a ruzsai katasztrófavédelmi őrs egysége végezte el, senki sem sérült meg.

A berendezési tárgyak égtek egy ötödik emeleti lakás erkélyén szerdán kora este Szegeden. A város hivatásos egysége oltotta el a lángokat, a tűzesetben egy lakó megsérült. — írja a katasztrófavédelem hivatalos oldala.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület szerdán este Forráskút külterületén. A szegedi, a kisteleki, a ruzsai és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltókat riasztotta a főügyelet, a tűzoltók több vízsugárral oltották az épületet. Munkájukat a csólyospálosi és az üllési önkéntes tűzoltók is segítették. A tűzesetben személyi sérülés nem történt.

Úttestre hasadt egy nagy méretű faág csütörtökön hajnalban Makón, a Lonovics sugárúton. A makói hivatásos tűzoltók rövid időn belül elvégezték a műszaki mentést, a beavatkozást követően a forgalom helyreállt az érintett útszakaszon.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában