delmagyar.hu podcast

2024.01.21. 16:40

Délmagyar podcast: szegedi édesanyákkal beszélgetünk

Delmagyar.hu

Fotó: Karnok Csaba

A Délmagyar podcast legfrissebb műsorában kérem, hallgassanak meg három szegedi édesanyát, Hajós Zsófiát, Tóth Tímeát és Csőke Kabai Krisztinát, akikkel annak apropóján kezdtünk el beszélgetni, hogy Krisztinának meggyűlt a baja azzal, hogy szoptatásra alkalmas helyet találjon Szeged belvárosában. Zsófi, Timi és Krisztina arról is mesélnek, hogy mennyire adottak a lehetőségek, ha pelenkázásról van szó a belvárosban, van -e különbség a belvárosi és a külvárosibb körülmények között. Továbbá szó lesz arról is, hogy autóban kényelmes -e a szoptatás, illetve, hogy hogyan lehet ma Szegeden babakocsival közlekedni. Alkalmasak vajon a járdák arra, hogy egy nehezebb babakocsit keresztül toljunk rajtuk, vagy kifejezetten erőpróbát jelent ez a művelet? Hogyan lehet használni a babakocsival a tömegközlekedést és mi a helyzet akkor, ha kerülőmegoldásként babahordozóval közlekedünk? Mindezekre választ kapunk a három szegedi édesanyától. 

Emellett arról is beszélgetünk, hogy milyen lehetőségek vannak anyaként közösséget találni akár az online, akár az offline térben; illetve amellett sem megyünk el szó nélkül, hogy milyen anya-baba csoportokban lehet kisgyermekkel együtt a kikapcsolódásra.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában