Fejlesztik a víz- és csatornahálózatot is a faluban

2024.04.09. 10:20

Döntés született az étterem-felújítás nyerteséről

Arany T. János

A tervek szerint az épület szükséges bővítését követően egy teljesen új konyha kialakítása valósulhat meg.

Fotó: Karnok Csaba

A legutóbbi bordányi képviselő-testületi ülésen Tanács Gábor polgármester külön kiemelte a testvértelepülésekkel közös pályázat benyújtását, illetve az idei Pünkösd Feszt fellépőivel való szerződéskötéseket. Döntés született a Konyhafejlesztés Bordányban elnevezésű pályázathoz kapcsolódó, a konyha épület felújítására kiírt közbeszerzési eljárás eredményéről. A nyertes pályázó a GÉPÉPVILL Korlátolt Felelősségű Társaság (Budapest) lett, tőlük érkezett a legalacsonyabb összegű vállalási ár, kicsivel több, mint 145 millió forint. A konyhafelújításhoz kapcsolódó eszközbeszerzéseket a Miksi Bau Kft. valósíthatja meg 57 millió forint értékben. 

A következő napirend is pályázatról szólt , de itt egy pályázat benyújtásáról tárgyaltak és döntöttek a képviselők. Egyhangúlag támogatták a 2024. évi szociális célú tüzelőanyag vásárlásához kapcsolódó támogatás igénylését. A döntés értelmében összesen 306 erdei köbméter tűzifára pályáznak, és ahhoz 777 ezer forint önerőt, valamint ezen felül a szállítás költségeket vállalja az önkormányzat. Megkezdődhet a Tessedik Sámuel utcán illetve az Erkel utcán építendő víz- és csatornahálózat tervezése, ugyanis döntés született az ezzel kapcsolatosan beadott ajánlatok elbírálásáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában