Szegedi hírek

2024.04.24. 21:30

Matyi nem adta hangját népirtáshoz

Arany T. János

Matyi hangja és népirtás, honvédség és személyes adattal visszaélés, tiltott szerek és egy népszerű makkosházi kocsma is előkerül abban a rejtélyes üzenetben, amely most a Gyöngyvirág utcai panelház hátsó bejárata után egy, a Makkosházi körút és Ortutay utca kereszteződésében álló közlekedési lámpa vezérlőszekrényén olvasható. Megírtuk, hogy egy szövevényes bűnügyi történet tűnt fel a lépcsőház hátsó bejáratánál, amit most folytatott az alkotó. 

Matyi nem adta hangját népirtáshoz. Újabb rejtélyes üzenet Makkosházán. Fotó: Arany T. János
Matyi nem adta hangját népirtáshoz. Újabb rejtélyes üzenet Makkosházán. Fotó: Arany T. János

A szekrény két oldalán át bonyolódik tovább a már megismert sztori. Ismét feltűnik a Jakab család és a személyes adattal visszaélés, amit a szerző következetesen „szeméjadatnak” ír, de ez alkalommal új szálak tűnnek fel. Matyiról gyorsan megtudjuk, hogy nem adta a hangját népirtáshoz. A 2018-as évszám is újra felbukkan. A felirat tanúsága szerint a honvédség igazolja majd, hogy Matyi a hangjával nem vett részt népirtásban, annál is inkább, mert nem használ sem telefont, sem internetet. A lámpavezérlő doboz másik oldalán ismét a Jakab család tűnik fel tiltott szerek társaságában. Ismét egy dátum, 2019 következik, majd a kereszteződésben lévő legendás kocsmát, a Sörszanatóriumot említi a szerző. A végén pedig két női név szerepel, amiket kitakartunk, nehogy valóban visszaélés történjen bárki személyes adataival.

Fotó: AI-Generated with Google

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában