Napszínes

2024.04.03. 21:30

Különös bűnügyi történet a falon

Arany T. János

Többször írtunk már lapunkban különös, vicces feliratokról, amelyeknek az interneten külön gyűjteménye van. Ez a mostani viszont több egy egyszerű üzenetnél, ez már kész kisregény, szövevényes bűnügyi történet, amit a Gyöngyvirág utca 8/A lépcsőház hátsó bejáratánál osztott meg a világgal az alkotó. Nézzük, mit tudunk meg belőle. 

Szinte művészi alkotás a graffitik közt megbújó különös nyilatkozat, amely Anettről, Árpiról és a Jakab családról szól. Fotó: Arany T. János

A graffitik közé már-már művészien illeszkedő nyilatkozat a Doli ártatlan, Anett bűne felirattal kezdődik, ez lehet a cím. Ezt a hely meghatározása követi, az említett lépcsőház második emeletén történtek az események 2002-ben, amikor ideköltözött Anett és Árpád. Az ismeretlen szerző tehát profi módon térben és időben is elhelyezi az történetet, következhet a cselekmény.

Szereplőink Anett, Árpád és a Jakab család, de közben nagyot ugrunk az időben, mert már egy 2019-es vádalkuról és személyes adattal visszaélésről ír (pontosan azt írja: szeméjadat), és telefonkártyákról is szó esik. Hangposta telefonszám megváltoztatásáról ír a szerző a következő mondatban. Az iromány – további súlyos helyesírási hibákkal – a saját életét szedte össze felirattal ér véget, majd mintegy aláírásként ismét megjelenik a címben szereplő Anett és Árpi. A történet egyelőre nem kerek, hiányérzete támad az olvasónak. Talán lesz folytatás? 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában