Helyi közélet

2024.05.19. 11:36

Bozó Zoltán a Kurca-partját is fejlesztené

Hozzunk életet a Kurcába! – posztolta közösségi oldalán Bozó Zoltán. A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje szerint, ha Szentes nem él a folyó adta turisztikai lehetőségekkel, akkor a következő nemzedék biztosan megvetéssel tekint majd azokra, akik ezt elhalasztották.

Delmagyar.hu

Szentesnek ki kell használnia a Kurca adta turisztikai lehetőségeket Bozó Zoltán szerint. Archív Fotó: Majzik Attila

Bozó Zoltán azt szeretné, hogy a Kurca ismét megtelne élettel. A Fidesz-KDNP szentesi polgármesterjelöltje közösségi oldalára feltöltött videójában elmondta, bár gyerekkorának meghatározó színtere a Nagyhegy volt, de sok időt töltött fiatal felnőttként az Alsó-Kurcán, hiszen a nővérének a tanyája közvetlen a folyó partján található.

– Szeretném, hogy a Kurca újra megteljen élettel, és legyen ez egy közösségi színtér – jelentette ki. A polgármesterjelölt megjegyezte, hogy a folyó város fölötti és alatti szakasza egyaránt fontos terület, hiszen összeköti Szentest más Kurca-parti településekkel.

– A Kurca egy olyan turisztikai lehetőséget hordoz magában, amelyet ha nem használunk ki, a jövő nemzedéke egész biztos megvetésre fog ránk tekinteni. Szentes sokkal többet érdemel, városépítő munkára készülök. Éljünk a lehetőségeinkkel – zárta gondolatait Bozó Zoltán, a Fidesz-KDNP szentesi polgármesterjelöltje.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában