Helyi közélet

2024.04.16. 18:00

Bemutatta jelöltjeit a Fidesz szentesi szervezete

Bemutatta a júniusi önkormányzati választásokra készülő jelöltjeit a Fidesz szentesi szervezete kedden délután. A polgármesteri pozícióért Bozó Zoltán száll harcba.

Tábori Szilvia

Tiszta szívvel, igaz hittel mindent Szentesért – bemutatta jelöltjeit a Fidesz Szentesen. Fotó: Tábori Szilvia

Fejlődés, változás, fiatalos lendület, gazdasági stabilitás, béke és fenntarthatóság – zömében ezen hívószavak, illetve Bozó Zoltán polgármesterjelölt mögé sorakoztak fel a Fidesz szentesi szervezetének április 16-án hivatalosan is bemutatott önkormányzati választásra készülő jelöltjei.

Június 9-e többről szól, mint egy egyszerű önkormányzati választás, sorsdöntő kérdések előtt állunk. Ezért is nagyon fontos, hogy a Fidesz országos választmánya felállította a európai parlamenti képviselőjelöltek részben sok újdonságot jelentő listáját is. Reméljük, sikerrel indulnak majd el az EP-választásokon a Fidesz színeiben

 – mondta Farkas Sándor országgyűlési képviselő.

 Fotó: Tábori Szilvia

A Csongrád-Csanád vármegyei területi listán Bozó Zoltán a negyedik helyen képviseli Szentes városát.

Farkas Sándor a szentesi jelöltet úgy mutatta be: régi barátként, kipróbált harcosként száll be ebbe a harcba. 

Ezért is a legjobb választás Szentes számára egy agilis, vállalkozó szellemű család- és nagyapa. Megmutathatja végre a város lakosságának, miként kell egy várost új szellemiséggel, támogatással irányítani. Bízom benne, hogy bizonyíthatja, tökéletesen alkalmas a városvezetői feladatra

 – hangsúlyozta.

Azt már Bozó Zoltán mondta, hogy a következő ötven napban fontos megőrizni a város békéjét, nyugalmát, tisztelve egymást. 

Az az egy kérdés foglalkoztat, miként tudnának a szentesiek jobban élni. Hogyan tudnánk megvalósítani egy olyan valós gazdaságfejlesztési programot, amellyel jelentősen emelkedne az életszínvonal, a fiatalok számára vonzó perspektíva lehetne szeretett városunk. Miközben növekedhet a szolgáltatások színvonala és jobb lesz Szentesen élni, megőrizve a békét és a biztonságot

 – jelentette ki.

Fotó: Tábori Szilvia

A tíz képviselői körzet jelöltjei: 1-es körzetben Réberi-Szabó Tamás indul, a 2-esben a majdnem 30 éve aktív közéleti szereplőként ismert Kovács János. Pászti Dániel képviseli a 3-as, Sipos Kitti Lídia pedig a 4-es számú választókörzetet; az 5-ösben a fiatal Araczki Endre indul, a 6-osban pedig Torday Henrietta. Ugyancsak Szentes a 7-es körzetben induló Farkas Nikolett szívügye, hasonlóan a 8-as körzetben induló, lendületet ígérő mezőgazdász, Bakó Dánielhez. A 9-esben induló Tánczos Zoltán valódi problémamegoldást ígér, a tízes körzetben pedig Cserháti Gyula támogatná az ott élőket külgazdasági tapasztalatával. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában