Helyi sport

2013.11.01. 19:58

17 Forgó-gól és kupa-meglepetés

Szeged – A női kézilabda magyar kupa harmadik fordulójában szegedi rangadót rendeztek, ugyanis a Szeged KKSE-Chance-Exicom a Kézilabda Szeged SE-Algyő együttesét fogadta Kiskundorozsmán.

Munkatársunktól

SZKKSE–KSZSE 28–32 (17–17)
Női kézilabda magyar kupa, 3. forduló. Szeged-Kiskundorozsma, Ács Géza Tornacsarnok, 200 néző. Vezette: Janáky, Serfőző.
SZKKSE: Scholtz – Tóth O. 4, Aron 5, KARSAI 10/3, LEHMANN-DOBÓ 4, Dávid 1, ZSILÁK 4. Csere: Dobó M. (kapus), Hódi, Vér, Khouiled, Zsibrita, Manga, Huszka, Varga R. Edző: [namelink name="Marosán György"].
KSZSE: Répás – DRAXLER 5/1, Homoki 3, FORGÓ 17/6, Sebestyén 3, Sebők 2, Deák 1. Csere: Almási (kapus), Farkasinszki 1, Faragó, Lőrincz, Varga B., Szombati, Balogh I. Edző: [namelink name="Buchholcz Huba Dóra"].
Hétméteres: 5/4, illetve 8/7.
Kiállítás: 12, illetve 8 perc.

A hazaiak számítottak a párharc esélyesének, hiszen Marosán György tanítványai hibátlan teljesítménnyel vezetik az NB I/B keleti alapszakaszát, de a bajnokság eddigi legeredményesebb játékosának is köszönhetően meglepetés született. [namelink name="Forgó Nikolett"] 17 góllal járult hozzá a vendégek 32–28-as győzelméhez, amellyel a legjobb 16 közé jutottak, a nyolcaddöntőben pedig már élvonalbeli ellenfelet is kaphatnak.

Marosán György: – Megéreztük egyik sérült kulcsemberünk hiányát, de ez sem lehet mentségünk. Talán időben jött ez a pofon, amelytől azonban nincs időnk földre kerülni. A bajnokságban nem bukhatunk, elsődlegesen arra figyelünk. Nem is készültünk külön mai ellenfelünkre, a hétvégi nyíradonyi mérkőzésre koncentrálunk, ugyanakkor szerettünk volna továbbjutni a kupában is. Mentálisan nem volt gond, ám nem sikerültek azok a dolgaink, amik eddig működtek, a holtpontokon nem tudtunk átlendülni. Kétségtelenül a leggyengébb napunkat fogtuk ki.

Buchholcz Huba Dóra: – Örülünk a győzelemnek, bizakodunk a jó sorsolásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában