Helyi sport

2015.06.23. 20:44

Bonecz a döntőben

A 11. versenynapot rendezték az I. Európa Játékokon tegnap Bakuban. A Csongrád megyei versenyzők közül az úszóknál Bonecz Boglárka és Miksi Richárd indult.

Munkatársunktól

A Haász SZUE szegedi versenyzője, Bonecz 200 pillangón 2:13.75 perces idővel jutott az elődöntőbe. A HSÚVC sportolójának, Miksinek 200 mellen nem volt ilyen egyszerű dolga, de az előfutam után, szétúszásban 2:20.47-tel ő is továbbment. Később Miksi lemaradt a fináléról, 15. helyen zárt, Bonecz viszont a negyedik legjobb idővel döntős lett. A női ökölvívók 64 kilogrammos mezőnyében a Szeged Box Club sportolója, [namelink name="Nagy Bianka"] a negyeddöntőben az orosz Beljakova ellen technikai KO-vereséget szenvedett.

Támogatják a budapesti olimpiát

A Fővárosi Közgyűlés keddi ülésén úgy döntött, támogatja, hogy Budapest pályázzon a 2024-es nyári olimpia és paralimpia rendezési jogára. A Tarlós István főpolgármester által jegyzett előterjesztés elfogadásával a közgyűlés kimondta: egyetért azzal, hogy Budapest a Magyar Olimpiai Bizottsággal (MOB) közösen pályázzon a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésének jogáért. A testület felkérte a főpolgármestert, hogy az olimpia megpályázására vonatkozó közös szándéknyilatkozatot a MOB elnökével együtt írja alá, és küldje meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában