Helyi sport

2015.06.10. 20:03

Értékes pontok

A Titán Triatlon Club versenyzői is megkezdték az idényt, méghozzá rögtön egy kétnapos versennyel Tiszaújvárosban.

Munkatársunktól

Az egyesületek országos bajnokságán 3–5 fős csapatok mérték össze tudásukat, a Titánt három együttes képviselte. A serdülő lányok (Balázs Adrienn, Kovács Réka Lili, Ruzsa Kata) az ötödik, az ifik és a junior fiúk (Majoros Csaba, Kurucsai András, Szaszkó Dominik, Sántha Péter) pedig nagy küzdelemben a harmadik helyen végeztek.

Az egyéni versenyeken a legkisebbeknél Kovács Ákos negyedik lett, az újonc I. kategóriában Joó Luca a mezőny legjobb futóidejével került fel a dobogó harmadik fokára. A gyerekeknél Kovács Réka Lili a 17., a serdülőknél Balla Bálint a 8., Majoros a 7., Sántha a 9., Fekete Hanga és Farkas István egyaránt a negyedik helyen végzett a sprint távon – mindannyian értékes ranglistapontokat szereztek az éves versenysorozatban. Edzőik: Balla Péter, Farkas István.

A folytatás Szegeden a diákolimpia országos döntőjével következik, amelyet a Titán Triatlon Club rendez a Magyar Triatlon Szövetség és Szeged támogatásával a Maty-éri evezőspályán június 14-én (vasárnap).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában