Helyi sport

2015.06.01. 21:00

Szeged Box Club: Kurucz veretlen, társai válogatottak

A Szeged Box Club versenyzői az elmúlt hetekben több megmérettetésen is sikeresen képviselték klubjukat.

Munkatársunktól

[namelink name="Merész Patrik"], [namelink name="Gál Konrád"] és [namelink name="Ocskó Anna"] az eredményeknek köszönhetően a régiós válogatottakba kerültek, [namelink name="Kiss Máté"] pedig a kecskeméti profi ökölvívógálán kiütéses győzelmet aratott [namelink name="Kurucz István"] ellen, így eddig veretlen profi karrierje negyedik győzelmét aratta (3 KO, 1 pontozásos siker). [namelink name="Csala Zoltán"] szintén profi meccsen vett részt Írországban, a több mint két méter magas [namelink name="Gary Cornish"] ellen vívott címmérkőzést, amelyen vereséget szenvedett.

A dél-alföldi régiós bajnokság kiskunfélegyházi fordulóján az ifjúsági korcsoportban Gál Konrád (60 kg: pontozásos győzelem), [namelink name="Faragó Gábor"] (64 kg: pontozásos vereség) és [namelink name="Vata Gábor"] (69 kg: döntetlen) lépett ringbe, míg a női mezőnyben [namelink name="Harmos Bettina"] (junior 60 kg: döntetlen), [namelink name="Ocskó Anna"] (ifjúsági 57 kg: döntetlen) és [namelink name="Cseri Gitta"] (ifjúsági 69 kg: ellenfél nélküli győzelem).

A következő hetek is mozgalmasak lesznek a szegedi egyesület számára, hiszen az U21-es magyar bajnokságon Oroyovwe Onoriode Isaac képviseli a Szeged Box Clubot, míg Gál Konrád, Faragó Gábor és Vata Gábor a Bornemissza Gergely-emlékversenyen, Harmos Bettina, Ocskó Anna és [namelink name="Oláh Lili"] pedig a Dobó Katica meghívásos emlékversenyen. A junior és ifjúsági korcsoportú női versenyzőknek Európa-bajnoki válogatóversenyt rendeznek Keszthelyen, ahol Harmos Bettina, Ocskó Anna és Cseri Gitta lép szorítóba.

A Szeged Box Club számára kiemelkedő jelentőségű lesz a bakui Európa Játékok, ahol a 64 kg-os mezőnyben Nagy Bianka képviseli Magyarországot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában