Helyi sport

2017.08.02. 14:06

Újra bokszol Filó Andor

Szombaton 18 órától Szegeden, a Rókusi körúti Tesco parkolójában rendezik meg az I. profi ökölvívógálát. A nézők ingyen tekinthetik meg a minden bizonnyal látványos és izgalmas meccseket.

Süli Róbert

Komoly terveket sző a szegedi Globál Sport Event Nonprofit Kft., hagyományt szeretne teremteni a Csongrád megyei székhelyen, és profi ökölvívógálákat rendeznének.


Máris itt az első, szombaton 18 órától a rendező klub színeiben profi ökölvívómeccsen szorítóba lép Filó Andor (kick-box világbajnok), Halasi Éva (K1, thai-box, ökölvívó-világbajnok), Kéri Valentina (K1 Európa-bajnok) és Bába Richárd, Magyar Kinga. Lesz tehát olyan hazai versenyző, akinek szurkolhatnak a sportbarátok.

Szombaton főszereplő lesz Filó Andor.

Simon Zsolt főszervező elmondta, hogy ingyenes a rendezvény, minimum nyolc meccset izgulhatnak végig a nézők. Mivel profigáláról beszélünk, így négy- és hatmenetes összecsapások követik majd egymást.


– Ez egy premier – nyilatkozta a főszervező, Simon Zsolt –, szeretnénk majd folytatni, rendszeressé tenni az eseményt. Bízunk benne, hogy a ring körül sokan szurkolnak majd. Ez is egy célunk, hogy küzdősportban legyen egy Szeged kedvence, aki miatt eljönnek a meccsre az emberek, igazi szurkolótábora alakuljon ki neki. A bokszmeccsek mellett egy látványos real aikidóbemutató is színesíti majd a programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában