Helyi sport

2017.09.24. 10:52

Bajnoki vereség és kupakiesés után a Szeged 2011

A Merkantil Bank labdarúgó NB II 10. fordulójában a Szeged 2011-GA a gyulai Grosics akadémián fogadja aktuális ellenfelét, a Kazincbarcikát.

A vasárnap 16 órakor kezdődő mérkőzésen egy olyan ellenfél vár Germánékra, amely újonc, ám meglepetésre az éllovas Kisvárda és az MTK mögött a harmadik helyen áll.


– Masszív, egységes csapat lesz a rivális, amelynek játékosai az elsőtől az utolsó percig küzdenek egymásért, de azért vannak hibái, és ezt kellene kihasználni. Őket is meg lehet verni – nyilatkozta Supka Attila, a Szeged 2011-GA edzője. – Hazai pályán csak a három pont megszerzése lehet a célunk. A Soroksár elleni vereség és a szekszárdi kupakiesés után vegyes a hangulat a csapaton belül, de fel kell emelni a fejet. Van, amikor nem jön az eredmény, de tudjuk, ki hogyan tud futballozni. Volt egy ötmérkőzéses sorozatunk, amelyben a három hazai találkozót megnyertük. Itt van tehát a példa, amelyet saját magunk állítottunk fel, és lehet akár követendő is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában