Helyi sport

2017.09.09. 14:13

Jöhet a harmadik siker hazai pályán: vasárnap 16.30-tól Szeged 2011-Dorog

Sorozatban harmadik hazai győzelmére hajt vasárnap 16.30-tól a Dorog ellen a Szeged 2011- Grosics Akadémia NB II-es labdarúgócsapata.

Munkatársunktól

 Supka Attila gárdája egy Békéscsaba elleni vereséggel kezdett Gyulán, az otthonául szolgáló Grosics Akadémián, ám azóta a Szolnokot 2–0- ra, a Budaörsöt 3–1-re múlták felül. Legutóbb Nyíregyházán játszottak gól nélküli döntetlent.


 – Az előrejátékunkban hatékonyabbnak kell lennünk – fogalmazott a tréner a csapat honlapján. – Sokkal jobban oda kell érni a kapu elé, a középpályáról kevés az átlövés: ezeket próbáljuk sulykolni a játékosoknál. Hogyha ezek meglesznek, megint feljebb léphetünk egy lépcsőfokkal.


A Dorog ellen esélyesként léphet pályára a csapat: a Szeged 2011 a kilencedik, az ellenfél a tizenhatodik a tabellán.


– Nehéz összecsapás lesz, mert a Dorogban is van pár olyan játékos, akik el tudják dönteni a mérkőzést. Az első perctől megpróbálunk nyomást gyakorolni rájuk, és az ő térfelükön maradni. Fontos, hogy a védekezésünk ugyanolyan masszív legyen, mint amilyen a mögöttünk lévő négy mérkőzésen volt – tette hozzá Supka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában