Helyi sport

2017.09.30. 17:12

Nincs más választás: a Szeged 2011-GA Gyirmóton szeretne nyerni

A Merkantil Bank labdarúgó NB II 11. fordulójában a Szeged 2011-GA idegenben szerepel. Supka Attila vezetőedző együttese vasárnap 17 órától Gyirmóton lép pályára.

Munkatársunktól

Farkas Márkék nincsenek könnyű helyzetben, hiszen komoly sorozatban kell minél több pontot gyűjteni. Ez a tabella harmadikja, a Kazincbarcika ellen nem sikerült (0–1), és nagyon nehéz lesz a következő, holnapi gyirmóti mérkőzésen is. És ha ez még nem lenne elég, jövő vasárnap az NB II favoritja, a jelenlegi éllovas MTK következik – ismét idegenben.


– A mérkőzések nehézsége ellenére minden meccsen az a célunk, hogy nyerjünk – mondta Supka Attila. – A Kazincbarcika elleni találkozót nem úgy zártuk, ahogy szerettük volna. Jól játszottunk, a kért dolgokat hellyel-közzel teljesítették a srácok, mégsem szereztünk pontot, így nincs más választásunk, mint Gyirmóton győzni. A holnapi riválisnak ugyanúgy volt jó és rossz szériája, mint bárki másnak, így nekünk is. De ebben a bajnokságban bárki legyőzhet bárkit – lásd a Szolnok kisvárdai sikerét.


Supka nem számíthat a sérült Causicra, Dinjarra, Szabóra és Tóthra.


LABDARÚGÓ NB II, 11. FORDULÓ.

Vasárnap, 17 óra. Gyirmót. Vezeti: Pillók Ádám.

SZEGED 2011: 1–4–1–4–1

Vezetőedző: Supka Attila.

Cserék: 30 Molnár P. (kapus), 99 Balogh G., 16 Achim, 22 Beke, 8 Pászka, 23 Nicorec, 15 Katona.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában