A szerb csapatot fogadták

2019.12.19. 07:26

Eb-re készülő válogatottat látott vendégül a Szentes

Bár nem vár már több tétmeccs idén a Hungerit-Szentesi VK női ví­­zilabdacsapatára, a magyarkupa-bronzérem után nem tértek rögtön pihenőre.

Gyakorolt a fehér sapkás Szentes és a szerb válogatott. FOTÓ: VIDOVICS FERENC

Komlósi Péter vezetőedző tanítványai a szerb válogatottat látták vendégül a háromnapos edzőtáborozás folyamán több közös tréning, valamint kétkapuzás szerepelt a csapatok programjában, amely így hasznos tapasztalatokat jelentett mindkét csapat számára.

A nemrég lezajlott magyar ku­­pa négyes döntőjére a szerbiai Óbecsén készültek a Kurca-partiak a szerb nemzeti csa­­pattal. Ezt a vendéglátást vi­­szonozta a Hungerit-Szentesi VK az elmúlt héten, amely mindkét fél számára remekül illeszkedett a programba.

Gyakorolt a fehér sapkás Szentes és a szerb válogatott. FOTÓ: VIDOVICS FERENC

A szentesieknél ismét sok lehetőséget kaphattak a ma­­gyar fiatalok, a vendégek pedig a januári, budapesti Európa-­bajnokságra készülhettek. Egy ismerős arc is ott volt déli szomszédunk válogatottjában, hiszen az előző idényt Szentesen töltött center, Nada Mandics is vízbe ugrott, aki most az olaszországi Milánóban lé­­gióskodik.

Ami pedig a bajnokságot il­­­leti, a szentesiek a hetedik po­­zícióból kilenc ponttal várják a 2020-as folytatást, február első hétvégéjén a rivális Egert fogadják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában