Délben játszanak

2020.08.04. 10:31

Minden gólért és jó passzért meg kell küzdeniük

A bajnoki címvédő UVSE vendége lesz ma délben a Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapata a magyar kupa harmadik fordulójában.

B.D.

Fotó: Vidovics Ferenc

Az eddigi két forduló során nem szerzett pontot a Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapata a magyar kupában. Két hónapja készülnek együtt, a kupasorozatot a felkészülési időszak részének tekintik.

Ma 12 órától az UVSE vendége lesz a Szentes a Hajós Alfréd Sport-uszoda nyitott medencéjében.

– Biztos vagyok benne, hogy minden jó passzért és lőtt gólért meg kell izzadnunk a bajnoki címvédő UVSE ellen – nyilatkozta a Hungerit-Szentesi VK kapusa, Füsti Molnár Janka.

– Arra számítok, hogy keményen beleállnak a meccsbe, de mindent megteszünk majd azért, hogy minél jobban szerepeljünk. Nagyon erős csapat az UVSE, de a déli időpont miatt nem hiszem, hogy hajtós meccset játszanánk majd velük – folytatta.

Eddig két tétmérkőzésen van túl a Szentes. A Ferencváros otthonában 18–9-es vereséggel indították a 2020–2021-es szezont Matajsz Márk tanítványai, majd az elmúlt szombaton az Egert látták vendégül. Borzalmasan kezdtek a hazaiak, már 7–1-re is vezettek a hevesiek, innen sikerült felzárkózni 9–7-re, de a győzelem végül elmaradt. 14–11-re nyert az Eger.

– Sokkal több van annál a csapatunkban, mint amit az FTC és az Eger ellen mutattunk. Időre van még szükségünk, mert viszonylag rövid ideje edzünk együtt, valamint alacsony az átlagéletkorunk, de remélem, hogy mire szeptember végén kezdődik az OB I, akkor már úgy ugorhatunk medencébe, hogy már teljesen összeállt a csapatunk játéka – zárta várakozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában