Labdarúgás

2021.06.17. 10:22

Újra pályán a dán csapat

Ma újra játszik Dánia válogatottja az Európa-bajnokságon, ezúttal Belgium vár rájuk Koppenhágában.

delmagyar.hu

A szombaton történtek után, amikor Christian Eriksen, a dánok játékosa összeesett, és újra kellett éleszteni, felvetődött ugyan, hogy a dánokra bízzák, szeretnének-e pályára lépni ma, végül úgy döntöttek, lesz meccs. A dánok szövetségi kapitánya, Kasper Hjulmand elmondta, ebben a helyzetben megérti, ha játékosainak nehéz a legjobb teljesítményüket nyújtani.

A C csoport második körös meccseit rendezik ma, ahol a két győztes és a két, első meccsét elveszítő csapat találkozik egymással.

Amszterdamban aki nyerni tud, az biztosan ott lesz már a nyolcaddöntőben. Ausztriának viszont nélkülöznie kell Marko Arnautovicot, mivel az első meccsen az Észak-Macedónia elleni győztes mérkőzésen rasszista kijelentéseket tett gólöröme közben, ezért az UEFA egy meccsre eltiltotta a csatárt.

A nap első találkozóján, Bukarestben aki veszít, az a kiesés szélére kerül. Ukrajna az első körben kétgólos hátrányból ugyan felállt, de kikapott Hollandiától: a Ferencváros légiósa, Zubkov pedig sérülése miatt nem tudta végigjátszani a meccset.

A mai nap programja, 15 óra, Bukarest: Ukrajna–Észak-Macedónia (C csoport). 18 óra, Koppenhága: Dánia–Belgium (B csoport). 21 óra, Amszterdam: Hollandia–Ausztria (C csoport).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában