Elégedetten értékelt

2023.04.23. 17:11

Friss hír: Nagy Péter a 7. helyen zárt a súlyemelők Európa-bajnokságán

Szakításban 168 kilogrammon, lökésben pedig 213-on zárt a jereváni Európa-bajnokságon Nagy Péter súlyemelő, aki 381 kg-os összteljesítményével a hetedik helyen végzett a súlyemelők ólomsúlyú kategóriájában Örményországban.

Becsei Dávid

A szegedi 18-szoros magyar bajok súlyemelő, Nagy Péter elégedetten értékelte lapunknak a mai Európa-bajnoki szereplését.

Forrás: Nagy Péter facebook-oldala

– Összességében elégedett vagyok a teljesítményemmel, bár a 172 kg-os szakításomat picit sajnálom, hogy nem jött össze. Lökésben pedig a 220 most sok volt, azzal már nem tudtam megbirkózni. Taktikáztam, hogy a lengyel srácot előttem miként előzhetem meg, nem sikerült, de az eredmény így is nagyon jó. A négy sikeres fogásom közül mind sikeresebb volt, mint az edzésen bemutatott legjobbam, úgyhogy ennek is örülök. Innentől most már gőzerővel készülök a világbajnokságra – értékelte Eb-teljesítményét a helyszínről a Délmagyarországnak Nagy Péter, a Szegedi Lelkesedés SK súlyemelője, aki a +109 kg-osok kategóriáját a hetedik helyen zárta. Előzetesen 380 és 390 kilogramm közti teljesítménnyel lett volna elégedett, ezt teljesítette is.

Legközelebb a masters Európa-bajnokságon emel tervei szerint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában