Labdarúgás, NB III.

2023.06.26. 11:19

Bejelentette távozóit a Hódmezővásárhelyi FC

Nyolcan már biztosan távoznak ezen a nyáron a Hódmezővásárhelyi FC labdarúgócsapatától.

Becsei Dávid

Még az NB I.-es Kecskemétnél is van próbázó a HFC-től.

Fotó: Török János

Parádés szezont zárt az NB III. Közép csoportjában a HFC. Az utolsó pillanatig versenyben voltak Antal Krisztián edző tanítványai a bajnoki aranyéremért, végül ezüstérmesek lettek. Holnap már a közös edzéseket kezdi el a keret, ugyanis egy hónap múlva már bajnoki vár a csapatra.

A HFC hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy eddig nyolc játékos közölte a klubbal a távozási szándékát. Mindezek alapján nem Hódmezővásárhelyen kezdi meg a következő idényt Bata Kristóf, Irmes Dávid, Zabari Dávid, Pesuth Simon, Tapiska Géza, Barta Norbert, Füstös Krisztián és Fődi Zsolt sem.

A HFC házi góllövőlistájának második helyén Schildkraut Krisztián végzett kilenc találattal. Erre a teljesítményre az NB I.-es Kecskemét is felfigyelt, a 22 éves támadó az ezüstérmes KTE-nél kezdte meg a felkészülési időszakot.

Érkezőkről és az edzőmeccsek programjáról egyelőre nem adott hírt a vásárhelyi klub, de azt ígérték, hamarosan újabb tájékoztatással jelentkeznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában