Antal Krisztián vezetőedzőnek alaposan át kell alakítani a keretet

2023.06.26. 15:59

Hódmezővásárhelyi FC: munkára fel!

Megkezdi a munkát a labdarúgó NB III. 2023–24-es idényére a Hódmezővásárhelyi FC. Azt még nem tudni, melyik ágon és milyen ellenfelek ellen kell majd játszani a klubnak, az viszont biztos, hogy szombat 11 órától a Szeged-Csanád GA ellen lép pályára először edzőmeccsen, illetve a bajnokság július 30-án indul.

M. J.

A HFC vezetőedzője, Antal Krisztián kerete alaposan átalakulhat.

Fotó: Karnok Csaba

A játékosok június 12-én otthoni, egyéni felkészülési programmal indítottak, majd ma elkezdik a közös edzéseket. 

Az NB III.-as mezőny teljes, három kérdés maradt még, amelyekre megjött a válasz: az Eger és a Csorna bent maradt, míg az osztályozón a Szeged-Csanád GA II. által felülmúlt Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő a kiesés ellenére mégis indulhat a 2023–24-es, immár négy csoportos NB III.-ban.

Az NB III. 64-es mezőnye: Balatonfüred, Békéscsaba, Bicskei, BKV Előre, Budaörs, Cegléd, Cigánd, Csorna, DEAC, Diósgyőr II., Dorog, Dunaföldvár, Dunaújváros, DVSC II., Eger, Érd, ESMTK, Győr II., Dabas, Hatvan, Nagykanizsa, Tiszaújváros, Fehérvár II., FTC II., Füzesgyarmat, Gárdony, Gyirmót II., Gyöngyös, Hódmezővásárhely FC, Honvéd II., Iváncsa, Kaposvár, Karcag, Kecskemét II., Kelen, Komárom, Körösladány, Majos, Martfű, Mohács, Monor, MTK II., Paks II., Pécsi Egyetemi AC, Pénzügyőr, Puskás Akadémia II., Putnok, REAC, Salgótarján, Sényő, Sopron, Szentlőrinc, Szeged-Csanád GA II., Szekszárd, Szolnok, Szombathelyi Haladás VSE, Tiszafüred, Tatabánya, III. ker. TVE, Újpest II., Kisvárda II., Vasas II., Veszprém, Zalaegerszeg II.

A távozók névsora igen hosszú (Bata Kristóf, Irmes Dávid, Zabari Dávid, Pesuth Simon, Tapiska Géza, Barta Norbert, Füstös Krisztián, Fődi Zsolt), illetve Schildkraut Krisztián az NB I.-es Kecskemétnél van próbajátékon, így lesz dolga a szakvezetésnek, hogy az előző idényben az NB III. Közép csoportjában második csapat kerete ütőképes legyen. 

– Egy erős magot szeretnénk kialakítani sok fiatallal, ez a tervünk a következő szezonra – nyilatkozta Antal Krisztián vezetőedző.

A csapat felkészülési meccsprogramja a következő:

július 1. (szombat), 11 óra: Szeged-Csanád GA–HFC

július 5. (szerda), 18 óra: Martfű–HFC

július 8. (szombat), 14 óra: Tiszakécske–HFC

július 12. (szerda), 18 óra: HFC–Békéscsaba II.

július 15. (szombat), 11 óra: HFC–Füzesgyarmat

július 19. (szerda), az időpont még nem lekötött: Orosháza–HFC

július 21. (péntek), az időpont még nem lekötött: Kecskemét–HFC  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában