Helyi sport

2023.07.10. 20:22

Az élvonalból igazolt támadót a HFC

Édesapja oszlopos tagja volt a korábbi vásárhelyi csapatnak.

V. P.

Szűcs Róbert sportigazgató és Gréczi Márton.

Fotó: HFC

Bejelentette második nyári érkezőjét a Hódmezővásárhelyi FC NB III.-as labdarúgócsapata: a kék-sárgáknál folytatja ugyanis Gréczi Márton.

Az éppen ma, július 10-én születésnapját ünneplő futballista számára nem lesz idegen a Csongrád-Csanád vármegyei futballközeg, hiszen korábban megfordult a Szeged-Csanád Grosics Akadémiában is – a Tisza-partjáról tavaly került az NB I.-es Kecskeméthez, amelynek színeiben háromszor pályára léphetett az élvonalban is.

– Marcit többször láttam játszani és remek benyomást keltett. Édesapja, Gréczi Gábor nem ismeretlen Hódmezővásárhelyen a szurkolók számára, hiszen oszlopos tagja volt az NB2-es csapatunknak. Ezen oknál fogva is figyelemmel kísértem Marci pályafutását. Tavaly vettük fel a kapcsolatot, de a kecskeméti átigazolás közbejött. Most viszont a távozók helyére minőségi játékost akartunk igazolni, így kitartó ostromunk eredményre vezetett. Extra gyorsaságát, kulcspasszait szeretnénk kamatoztatni, illetve továbbfejlődést biztosítani számára – nyilatkozta az új igazolásról Szűcs Róbert, a HFC sportigazgatója.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában