A Csongrád-Csanád vármegyei csapat csoportriválist győzött le

2023.07.16. 15:45

Sima tripla

Csoportriválist győzött le az újabb felkészülési mérkőzésén az NB III.-as Hódmezővásárhelyi FC labdarúgócsapata hazai pályán.

Mádi József

Antal Krisztián vezetőedző elégedett a hódmezővásárhelyi keret fejlődési folyamatával.

Fotó: Gémes Sándor

A Füzesgyarmat együttese az előző szezonban az NB III. keleti csoportjában játszott, és ott a 15. helyen végzett, míg a HFC a közép ágon lett második az Iváncsa mögött. A két csapat felkészülési mérkőzésén a hazai pályán szereplő Hódmezővásárhely uralta a találkozót, és Dobronoky Viktor, valamint Vladu Stefán duplája révén simán hozta is a sikert.

A HFC legközelebb pénteken Kecskeméten lép pályára, majd szombaton Kiskundorozsmán játszik újabb teszttalálkozót.  

–  Nem volt könnyű ebben a hőségben futballozni, illetve a heti terhelés is a csúcson volt, ennek ellenére dicséret jár a játékosoknak, mert az elképzeléseknek és a taktikai céloknak mindenki próbált megfelelni. Fontos volt, hogy az első hazai tesztmeccsen jól mutatkozzon be a gárda, az új játékosok pedig tudjanak alkalmazkodni a körülményekhez, komfortosan érezzék magukat a pályán. Dominánsak voltunk az egész mérkőzést tekintve, egy két megingásunk volt, de a kommunikáció jól működött a csapaton belül. A keret kialakult, haladunk előre – nyilatkozta Antal Krisztián vezetőedző a klub hivatalos honlapján.

Hódmezővásárhelyi FC–Füzesgyarmat 3–0 (1–0)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Hódmezővásárhely.
Hódmezővásárhelyi FC: Deczki – Orosz, Hunya, Zana, Zámbori – Juhász J. – Sipos G., Czékus, Gréczi, Dobronoky – Tóth D. Csere: Hegyes, Vastag, Bogdán, Arany, Guth, Bánfi, Ondrejó, Vladul, Bónus, Buzás, Hegedűs, Borbás. Vezetőedző: Antal Krisztián.
Füzesgyarmati SK: Fildan – Pohl, Csáki, Hadnagy, Pinte, Bódis, Kiss P., Szabó B., Kis Sz., Bartók, Virág. Csere: Zsibrita, Bella, Hoffmann, 
Béres, Csaplár, Pákozdi, Juhász. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerzők: Dobronoky (13.), Vladul (51., 83. – 11-esből).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában