Helyi sport

2023.12.29. 13:57

Elődöntőt nyert a SzuperPárosban Fábián Bettináék duója

Két szegedi női sportoló szerepelt az M4 Sport játékos vetélkedőjének csütörtök esti elődöntőjében.

Delmagyar.hu

Bár az elődöntőben nyertek, de Fábián Bettina nem tudott ott lenni a SzuperPáros döntőjében.

Fotó: M4 Sport

Nagy Péter után újabb két szegedi érintettje volt az M4 Sporton zajló játékos vetélkedőnek, a SzuperPárosnak, amelyben egy női és egy férfi sportolóból álló párok méri össze tudásukat hat különböző feladatban. A negyedik elődöntő mezőnyében ott volt az FTC-ben sportoló Fábián Bettina, a világbajnoki ezüstérmes nyíltvízi úszó párja az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó, Siklósi Gergely volt, valamint Kónya Zsófiáért is szoríthattunk, az olimpiai bronzérmes rövidpályás gyorskorcsolyázó a vb-ezüstérmes birkózóval, Szőke Alex-szel versenyzett párban.

Fábián Bettináék remek ritmusban kezdtek, hiszen a reakcióidős játékban második helyen végeztek, majd a kézilabdával való célbadobást megnyerték. Jégkorongban új pályacsúcsot döntöttek, és végül a többi feladatban is jól teljesítettek, így magabiztos teljesítményt nyújtva nyerték meg az utolsó elődöntőt, ezzel kiharcolták a döntős szereplést. 

Kónya Zsófiáék számára sem indult rosszul a játék, hiszen kézilabdában második helyen végeztek, innentől azonban nagyon komoly pechszéria sújtotta a párost, amely rendre nüansznyi különbségekkel csúszott le a jobb helyezésről – így végül a hatodik helyen végeztek a negyedik elődöntőben. A teljes elődöntő, benne a két szegedi sportolóval, ide kattintva visszanézhető.

A döntőt pénteken 19 órától tűzi műsorára az M4 Sport, itt a legjobb nyolc páros szerepelhet. 

A SzuperPáros döntőjének mezőnye:

Patakfalvy Luca – Kulifai Tamás
Bragmayer Zsanett – Bacskai Bence
Kovács Sarolta – Vigvári Vendel
Szűcs Luca – Vigvári Vince
Márton Anna – Fetter Erik
Hámori Luca – Lehmann Csongor
Fábián Bettina – Siklósi Gergely
Pusztai Liza – Jansik Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában