Helyi sport

2023.12.26. 12:03

Kézilabdában remekeltek, de nem jutottak tovább Nagy Péterék

Lezajlott a SzuperPáros első elődöntője, amelyben a szegedi olimpikon súlyemelő is szerepelt.

Delmagyar.hu

Nemes Rita és Nagy Péter ötödik helyen végzett a SzuperPáros elődöntőjében.

Fotó: M4 Sport

Különböző játékos feladatokban ismert sportolók által alkotott párosok csatáznak egymással az M4 Sport új műsorában, a SzuperPárosban. Az első adásban ott volt Nagy Péter, a Szegedi Lelkesedés SK súlyemelője is, akinek párja Nemes Rita öttusázó volt a vetélkedő során.

Kosárlabda, darts, ergométer és spinning, jégkorong-kapuralövés, reakcióidő és célbadobás kézilabdával – ez volt a menü a SzuperPáros során. A legjobban az utolsó játék, a kéilabdával való célbadobás sikerült a szegedi érintettségű párosnak, ahol Nagy Péter a 12 sportoló közül egyedüliként találta bele a legtöbb, 5 pontot érő célba, és végül 17 pontot szerezve a második helyen zárták ezt a feladatot.

A páros végül 44 versenypontot szerezve az ötödik helyen végzett a hat duó közül, így nem jutott be a december 29-én esedékes fináléba, hiszen minden elődöntőből az első két páros lehet majd ott a döntőben.

Az első helyen végző Babos Tímea, Tóth Krisztián duónak azonban vissza kellett lépnie, hiszen előbbi a döntő forgatási időpontjában már versenyzett. Így Patakfalvy Luca és Kulifai Tamás, valamint Bragmayer Zsanett és Bacskai Bence jutott be a fináléba. A műsor teljes egészében ide kattintva visszanézhető

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában