Helyi sport

2024.01.19. 11:50

Teremben játszik a KÉSZ-St. Mihály Szeged a hétvégén

Szigetszentmiklóson rendezik a női labdarúgó NB I.-es csapatok teremtornáját.

Delmagyar.hu

A lányok ezúttal nem nagypályán, hanem teremben futballoznak.

Fotó: Gémes Sándor

Teremtornát rendeznek a női labdarúgó NB I. csapatai számára, a szigetszentmiklósi tornán két nap alatt 32 mérkőzést játszanak majd.

2020 után játszanak ismét a teremben a női élvonal képviselői, a nemrég belső védőt igazoló St. Mihály a B csoportba került, ahol majd az MTK Budapest, a Puskás Akadémia és a Szekszárd lesznek az ellenfelei. A csoportmeccsek 12 perces játékidővel zajlanak majd.

A csoportmérkőzéseket követően jön a keresztjáték: az A csoport harmadikja a B csoport negyedik csapatával, míg az A jelű négyes a B csoport harmadikja ellen játszik helyosztót, a csoportok első két helyezettje pedig elődöntőt játszik egymással.

Az elődöntők, a bronzmeccs és a finálé már 20 perces játékidővel zajlik, az érmekről döntő találkozókat az M4 Sport élőben közvetíti.

A St. Mihály mérkőzései:

Szombat, 13.15: MTK Budapest–KÉSZ-St. Mihály Szeged. 14.45: Puskás Akadémia–KÉSZ-St. Mihály Szeged, 15.15: Szekszárd–KÉSZ-St. Mihály Szeged, 16.45: KÉSZ-St. Mihály-Szeged–MTK Budapest.

Vasárnap, 10 óra: KÉSZ-St. Mihály Szeged–Puskás Akadémia. 11 óra: KÉSZ-St. Mihály Szeged–Szekszárd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában