Az első bejelentés

2024.01.13. 14:53

Védőt igazolt az NB I.-es St. Mihály női futballcsapata

Bejelentette első igazolását 2024-ben a KÉSZ-St. Mihály-Szeged NB I.-es női labdarúgócsapata.

Becsei Dávid

Sladan Micicsék ezen a héten kezdték el a felkészülést a tavaszi idényre.

Fotó: Gémes Sándor

A kitűnő belső védő hírében álló Lena Marjanoviccsal erősíti meg a játékoskeretét a KÉSZ-St. Mihály-Szeged. Az NB I.-es csapat hivatalos honlapján megjelent hírben az is szerepel, hogy a felek 2025 nyaráig szóló szerződést kötöttek egymással. A 22 éves Marjanovics már a tavaszi idényben is magára húzhatja a St. Mihály szerelését.

Lena Marjanovics Újvidéken született. Játszott már a Vojvodinában, a Szpartak Szabadkában és a Topolyában is.

– A kitűnő belső védő fiatal kora ellenére rutinos, remek játékosnak számít, sokat gazdagodtunk vele – jellemezte új játékosát a szegedi csapat.

Lena Marjanovics.
Fotó: KÉSZ-St. Mihály-Szeged

Egy hónap pihenőt követően az elmúlt héten kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra a St. Mihály. Távozója nincs a csapatnak, egy érkezővel számolnak. A célkitűzésük, hogy a 6–8. hely valamelyikén végezzenek az idény végén. A következő hétvégén NB I.-es teremtornán vesznek részt Szigetszentmiklóson, de terveznek edzőmeccset a temesvári Politechnika, a szerb Szpartak Szabadka, a Topolya, a román Resica és az NB I.-es Astra ellen is. Ezeknek a pontos időpontjait később jelölik ki.

A KÉSZ-St. Mihály-Szeged tavaszi idénye március 2-án 14 órától a Puskás Akadémia ellen kezdődik a Szent Gellért Fórumban. Vajda Fangyó vezetőedző csapata tizenkét fordulót követően nyolc ponttal a tizedik helyen áll a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában