Az őszi idényt töltötte itt

2024.02.16. 11:02

Távozott a Pick Szeged kézilabdázója Németországba

Az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozott a csapattól a lengyel Szymon Dzialakiewicz. A bejelentés szerint a jobbátlövő a német másodosztály 16. helyén álló GWD Minden csapatába igazol.

Becsei Dávid

Szymon Dzialakiewicz (a labdával) öt gólt szerzett szegedi mezben.

Fotó: Faragó Imre

Frissítés:

12.40: hivatalossá vált, hogy a Szegedről távozó Dzialakiewicz a német Mindenben folytatja a pályafutását. Új klubja bemutatta a játékost, a szezon végéig szóló szerződést írtak alá a felek egymással.

Korábban írtuk:

Nem tölti ki a szegedi szerződését Szymon Dzialakiewicz. A 23 esztendős kézilabdázó 1+1 éves kontraktust kötött a Tisza-partiakkal, azonban félév után eligazol. Imanol Garciandía és Luka Stepancic mögött nagyon kevés lehetőséghez jutott. Bajnokok Ligája-mérkőzésen egyszer sem került be a meccskeretbe, míg az NB I.-ben négy alkalommal, ezeken öt gólt dobott.

Dzialakiewicz csütörtökön este már el is hagyta Magyarországot, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) honlapján elérhető játékoslistáján pedig már eligazolt kézilabdázóként szerepel a Pick Szegednél. Új csapata egyelőre viszont még nem jelentette be az érkezését. Amennyiben a Minden bejelenti Dzialakiewicz leigazolását, akkor a lengyel csapattársa lesz a jelenleg rehabilitációját töltő magyar játékosnak, Éles Benedeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában