Jön a BL-csoportkör utolsó meccse

2024.03.06. 17:34

PSG–Pick Szeged: három magyar válogatott játékos nem lesz ott a pályán

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a Paris Saint-Germain vendége lesz ma 20.45-től (élő: Sport1) az OTP Bank-Pick Szeged.

Becsei Dávid

Bánhidi Bence kihagyja az utolsó csoportmérkőzést.

Fotó: Karnok Csaba

Az európai szövetség honlapjára már felkerültek a meccskeretek, amelyekből kiderült, három magyar válogatott játékos sem lesz ott a pályán.

Hazai oldalon Máthé Dominik hiányzik, ő januárban szenvedett súlyos térdsérülést az Európa-bajnokságon. Kárpáti Krisztián a csapatkapitány Bánhidi Bencére és Szita Zoltánra nem számíthat. A Bajnokok Ligájában másodszor került keretbe Nagy Martin, de ott van Carlos Molina is a nevezettek között a Pick Szegednél.

Több ismerős is lesz a párizsiak keretében. Kent Robin Tönnesen az előző szezonban még a Szegedet erősítette. Az irányító Sadou Ntanzi pedig a következő idénytől a MOL Tatabánya KC játékosa lesz. A hazaiaknál három friss Európa-bajnok játszik, a franciákkal nyert Dánia ellen a kölni döntőben Nikola Karabatic, Luka Karabatic és Elohim Prandi.

Meccskeretek:

Paris Saint-Germain: Andreas Palicka, Jannick Green (kapusok), Rúben Marchan, Luc Steins, Sadou, Ntanzi, Adama Keita, Ferran Solé, Kent Robin Tönnesen, David Balaguer, Mathieu Grébille, Kamil Syprzak, Luka Karabatic, Jacob Holm, Nikola Karabatic, Wallem-Konrad Peleka, Elohim Prandi (mezőnyjátékosok).

OTP Bank-Pick Szeged: Emil Kheri Imsgard, Mikler Roland, Nagy Martin (kapusok), Luka Stepancic, Bodó Richárd, Miguel Martins, Marin Jelinic, Matej Gaber, Mario Sostaric, Sebastian Frimmel, Gleb Kalaras, Carlos Molina, Imanol Garciandía, Dean Bombac, Borut Mackovsek, Szilágyi Benjámin (mezőnyjátékosok).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában