Délmagyar logó

2017. 11. 25. szombat - Katalin 3°C | 12°C Még több cikk.

Egészségfejlesztő hetek Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Az Egészséges Vásárhely programmal és a Hód-Mezői Tinivilág Alapítvánnyal összefogva kollégiumi egészségfejlesztő heteket indít a vásárhelyi Cseresnyés-kollégium az igazgató, Kádár Péter ötlete alapján.
Az első előadást Az étkezésről másképpen címmel, főként a súlyproblémákra koncentrálva Barabás Katalin egyetemi docens tegnap délután már meg is tartotta. A következő január 21-én délután 4 órakor lesz Drogcédula címmel, ekkor Rácz József és mentőscsapata tart interaktív bemutatót a kollégistáknak, szemléltetve egy kábítószeres fiatal utolsó félóráját. Február 4-én délután fél 4-től következik az egészségnap – szűrésekkel, mérésekkel –, majd a hónap második felében a dohányzás lesz a téma – mondta el a tegnapi sajtótájékoztatón Szilágyi Mária, a Hód-Mezői Tinivilág Alapítvány kuratóriumának elnöke.
Csányi Péter, az Egészséges Vásárhely program programigazgatója hangsúlyozta: azért csatlakoztak a kezdeményezéshez, mert az EVP-n belül mindig kiemelt jelentősége van a gyerekekhez, a fiatalokhoz kapcsolódó rendezvényeknek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

87 millióval a belvíz ellen

Hódmezővásárhely - 87 millió forint pályázati pénzt nyert a hódmezővásárhelyi önkormányzat… Tovább olvasom