Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Elhunyt anyja mellett akasztotta fel magát Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Két holttestet találtak vasárnap délután a rendőrök Vásárhelyen, egy Rekettye utcai családi házban. A 85 éves asszonyra az ágyban bukkantak, míg a nő 61 éves fia a másik szobában felakasztotta magát. Vélhetően azért lett öngyilkos, mert meghalt az anyja.
– Hogy mi történt bent, azt nem tudjuk. Az tűnt fel, hogy már két hete nem láttuk egyiküket sem. A szemeteskukát sem rakták ki, valamint a hetilapot kölcsön szoktuk nekik adni, de már kettőt nem kaptunk vissza. Furcsa volt, mivel a férfi mindig bedobja az újságot, amikor boltba ment – mondta egy környéken élő asszony, aki értesítette a rendőrséget, mert nem tudta, mi van a családdal.

Vasárnap kora délután a rendőrök a vásárhelyi Rekettye utcai családi házban két holttestet találtak. A szomszédok jelzésére keresték fel az ott lakókat, mivel már egy ideje nem látták az egyébként elég zárkózott idős asszonyt és a fiát – közölte lapunkkal Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A kiérkező rendőrök a 85 éves asszony holttestét az ágyban fekve találták meg, 61 éves fiára pedig az épület egy másik helyiségében bukkantak. A feltételezések szerint a férfi azért lett öngyilkos, mert meghalt az édesanyja. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a történteket.

Egy másik környéken élő is ugyanazt mondta. Két hete nem látta őket. A tegnap délelőtti piacon ő a családtagokat értesítette, majd délután már arra lett figyelmes, hogy több rendőrautó állt meg a ház előtt. Úgy tudja, hogy a férfi testvére néhány éve halt meg, azóta egyedül ápolta az anyját. Nem dolgozott, otthon volt az asszonnyal, aki betegségben szenvedett.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétszáznál is többen indultak a bejglifutáson

Kétszáznál is többen indultak a bejglifutáson
Több mint kétszázan futottak és tekertek vasárnap Hódmezővásárhelyen, ahol 22. alkalommal rendezték meg az ilyenkor hagyományos bejglifutást. Tovább olvasom