Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Ezüstöt ért a menyasszonyi konty

Hódmezővásárhely - Másfél hónap gyakorlás után második helyet ért el Orosz Orsolya vásárhelyi fodrásztanuló a Budapest Open Europe Cupon fodrász-, kozmetikus- és műkörömépítő versenyen. Vámos István harmadik lett férfi full fashion versenyszámban, kilencedik Balogh Beáta műkörömépítésből.
Újabb rangos versenyen szerepeltek sikerrel a vásárhelyi fodrásztanulók. A Kalmár Zsigmond Tagintézmény diákjai a közelmúltban a Budapest Open Europe Cupon, az ország egyik legrangosabb fodrász-, kozmetikus- és műkörömépítő versenyén indultak. A tagintézmény harmadikos diákjai közül Orosz Orsolya menyasszonyikonty-készítésből 2., Balogh Beáta műkörömépítésből 9. lett. A Kálvin János téri Elegance-szalonból Vámos István3. lett a férfi full fashion versenyszámban, ő egyben felkészítője is volt Orosz Orsolyának. Felkészítő volt még Meszlényi Tamásné mesterfodrász is: – Nagyon boldog vagyok, szép eredményeket értek el, ehhez rengeteg munka, a szakma szeretete, alázat kellett – értékelte a végeredményt a szakember.

Orosz Orsolya legalább tízszer elkészítette ezt a kontyot a verseny előtt. fotó: DM
Orosz Orsolya legalább tízszer elkészítette ezt a kontyot a verseny előtt.
Fotó: DM

– Másfél hónapon keresztül gyakoroltam a versenyre, legalább tízszer, ahogy a modellem ráért, megcsináltam a kontyot, és legalább 3 flakon hajlakkot használtam el – mesélte a nagyszénási, Vásárhelyen tanuló Orosz Orsolya. Elmondta még: a verseny előtti szombaton is újra el akarta készíteni a frizurát, de végül lemondott róla, nem akart stresszelni.

– Mindig is a fodrászat foglalkoztatott, már 6-7 évesen is arról álmodtam, hogy nagyon jó fodrász leszek. 2015-ben végzek, ajánlatom még nincs, de nagyszénásiként túl messzire nem szeretnék elkerülni lakóhelyemtől – árulta el lapunknak Orsolya.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közgyűlések, közmeghallgatás Vásárhelyen

A vásárhelyi közgyűlés ma 8 órától rendkívüli ülést tart, amelynek egyetlen napirendi pontja az építési szabályzat módosítása. Tovább olvasom