Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 20°C | 30°C Még több cikk.

Halálosan megfenyegették Hevesit

Mindszent - Koporsókatalógust kapott postaládájába a mindszenti víziközmű-társulás vezetője, Hevesi István.
Hogy milyen üzenetet mellékeltek hozzá és miért fenyegethették meg, kiderül a Délmagyarország és a Délvilág pénteki számából.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a pénteki Délmagyarországban és Délvilágban! Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

33 hozzászólás
12
 • 33. ziza1 2010. november 17. 17:29
  „mota: Igen az elején valóban, de, ha gondolkodsz rajta eszedbe jut, hogy aztán már visszakoztak, ha egy mondattal is, de azt mondták, hogy előre kell nézni, mindegy mi volt eddig. Utána mondta ZsK., mikor a két gyermekes, egyedül élő hölgy hozzászólt, hogy igenis el kell számoltatni.
  A volt jegyzőnk 13 millára pereli az önkormányzatot. Csak akkor nem értem, miért jelöltette magát képviselőnek. Vagy abba a tányérba sz... amelyikből eszik, vagy enni akar. Hogy is van ez? Ezt Mindszenten nem lehet tudni.”
 • 32. mota 2010. november 17. 11:28
  „ziza1!
  Zs. K. az elején azt mondta, hogy el lesznek számoltatva az előző vezetők. Igaz,nem nevesített senkit. Tudja-e valaki, hogy áll dr. Hevesi munkaügyi pere ?”
 • 31. ziza1 2010. november 16. 17:27
  „Csak annyit tudok mondani a hétfői meghallgatás után, hogy Mindszent lakossága megérdemli az általa megválasztott testületet. Saját magáért sem mer és tud kiállni. Ismét rágtuk a semmit, továbbra is letiltások, befizetések és sajnos azt hiszem foglalások is lesznek. Nem lesz szemétügyben, meghozott rossz döntésekben, csődközeli helyzet megteremtéséért elszámoltatás ha jól értettem. ZsK azt nyilatkozta, nem kell a múltat piszkálni. Hát ez van. Sajnálom.”
 • 30. Holló 2010. november 16. 09:17
  „http://www.promenad.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=84498
  Csak ennyit írnék az igazság egyik arca.”
 • 29. Holló 2010. november 15. 09:05
  „Régi régi dakota közmondás Gábor ajánlom figyelmedbe.
  Minden könyvelés papírral és tollal készül!!! és nincs az a hazugság amit egy papír arc pír nélkül el tudna viselni.
  Ebből következik a papír mindent elvisel.
  Ha valaki jártas a könyvelésben akkor ott minden rendbe fog lenni, erre kár hivatkozni.
  1 ki kapott felszólítást a tiltás előtt? Minden levonást tiltást megelőzi egy vagy két vagy három fizetési felszólítás. Legalábbis eddig sok cég így tett. Kérdem én kapott valaki is?
  2 ha jól tudom ismét vesztett a közmű társulás egy pert? Ez is érdekes szerintem.”
 • 28. Pepejeans 2010. november 14. 19:38
  „grobar Köszönöm az infót, de nem fogok bemenni megnézni. Nem vagyok benne biztos,hogy minden úgy van, ahogy ott leírják.”
 • 27. mota 2010. november 14. 19:36
  „Nagyon rendben van, hogy a társ. könyvelése nyilvános, de nehogy már a kb. 3 ezer ingatlantulajdonos járkáljon be megtekinteni ! Az a normális , hogy évente egyszer, vagy ne adj Isten kétszer sziveskedjenek egy nyílt gyűlésen beszámolni. Havonta ingatlanonként kb. 500 ft-ot a költségekre fizetünk. Ebből valahogy ki lehetne hozni.”
 • 26. grobar01 2010. november 14. 18:45
  „Pepejeans! A Társulat könyvelése nyilvános, hetente kétszer meg lehet nézni ügyfélfogadási időben. Eddig 3 év alatt 2-en tekintették meg.”
 • 25. Pepejeans 2010. november 14. 18:38
  „Ha mindent tisztességesen csinálnának, akkor lehetne rendszeres beszámoló, nem lenne mit takargatni.
  Egyébként azt beszélik,hogy az Önkormányzat épületei után sincs befizetve a csatornadíj. Nem tudom ebből mennyi igaz, de nagy szégyen, az biztos. Mert akkor milyen alapon várják el a lakosságtól.
  Holnap biztos balhé lesz. Kíváncsi vagyok, Hevesi el mer e menni a meghallgatásra. Nincs külföldön.”
 • 24. mota 2010. november 14. 18:30
  „Amennyire én tudom: a 28 mill.-ót azért kellett odaadni az önkorm.-nak, hogy a szennyvízpályázat előkészítésének áfáját ki tudják fizetni.Enélkül nem léphettek volna tovább-állítólag- ezzel érveltek. Aki ott volt azon a gyűlésen, az szavazhatott. Akkor (márc. elején) az hangzott el, hogy a helyi adóból fogja visszaadni az önkorm. Tudja-e valaki, hogy ez megtörtént-e ? Egyáltalán , miért nincs rendszeres beszámoló a dolgokról ? Nem a saját pénzük!!!!!!”
 • 23. grobar01 2010. november 14. 18:04
  „Holnap találkozunk...”
 • 22. Holló 2010. november 14. 17:46
  „ziza1 soha nem volt válasz ezt te is tudod én is ki is válaszolna a hazugok közül?”
 • 21. ziza1 2010. november 14. 11:14
  „almaszósz: Nem sokat vesztettél, hogy nem ismered. Sajnos Ő az anyagi háttere miatt nem érezheti mi az, amikor valakinek kenyérre sem telik. Szüleit tisztelem, de talán fel kellett volna világosítaniuk a kisfiukat, hogy milyen az amikor embereknek kenyérre valójuk sincs. Nekem személyesen mondta gúnyosan, hogy lehet aláírást gyűjteni, vétózni döntéseket, ők az összegyűjtött aláírások után sem mondtak le és nem lett következménye. Ezért írtam azt, hogy megengedhetetlen a stílusa.
  Pepejeans! Nem megijedt szerintem, hanem ennyire nem fogja fel tettei következményeit.
  Holló! nem lesz hétfőn pálcatörés, majd a legbecsületesebbet odadobják koncnak, aki széttárja a kezét
  és azt fogja mondani, hogy Ő erről nem tud.... vagy hasonló.
  Érdekes kérdés: Ki és miért szavazta meg az önkormányzatnak nyújtott 28 milla gyors segítséget akkor, amikor tudták, hogy nem tudják visszafizetni a közelgő csődhelyzet miatt. A lakossággal aláíratták, kik képviseljék Őket a társulásnál. Ezekre már senki nem emlékszik, annál is inkább, mert nem találkoztam olyan emberrel, akinek szavazás előtt kikérték volna a véleményét. Szóval vannak érdekes kérdések, csak válaszok lesznek-e rá?!”
 • 20. Holló 2010. november 14. 07:44
  „Hétfőn meglátjuk i lesz ott és utána pálca törés a fejek fölött. De érdekes kérdések halmaza lesz feltéve.”
 • 19. Pepejeans 2010. november 13. 20:21
  „Pont akkor megy külföldre, mikor ki kéne állni az emberek elé, akiknek levonatja a pénzét? Talán megijedt és elszaladt? Egyszer haza kell jönni, el kell számolni. Vagy majd őt is a rendőrök kísérik haza esténként, mint Zsótért?”
 • 18. almaszósz 2010. november 13. 19:48
  „ziza1 - Magyarországon nem divat lemondani! Nem vetted még észre? Én Hevesi Urat nem ismerem, de ettől függetlenül a környező országokban ha valaki rosszat tett az azonnal megy.”
 • 17. ziza1 2010. november 13. 18:45
  „Aki nem fizet elő az már semmilyen híranyaghoz nem jut hozzá interneten sem? Mi ez a balgaság a címmel és utána reklám.
  Igen olvastam a cikket, hétfőn remélem több ember, akik a Fideszre szavaztak azok is elmennek a közmeghallgatásra. Mint tudjuk Hevesit beválasztották a pénzügyi bizottságba is külsős tagként. Összeegyeztethető ez a sok "fontos" pozició?
  Egyébként Hevesi nem lesz ott hétfőn a közmeghallgatáson, mivel Hannoverbe nyaral.... telel... vagy mit csinál. Számára biztosan nem fontos a lakossággal való kapcsolat. De talán jobb is, mert amilyen hozzáállást és stílust megenged magának az felháborító. Hiteltelen az egész társulás, szerintem is le kellene mondaniuk egy hozzáértőbb javára. Csak akad még a Fideszben olyan személy, aki megbízhatóan tudná intézni a csatornázás ügyeit. Igaz az elmúlt ciklusban összegyűjtött aláírásokra sem reagáltak lemondással a testületi tagok.”
 • 16. Falcao 2010. november 13. 16:58
  „Itt meg csak a cirkusz megy már évek óta.”
 • 15. almaszósz 2010. november 13. 12:17
  „Magam részéről mélységesen elítélem ezt az esetet!! - rádió is bemondta úgyhogy nem fizetek elő az újságra!-
  Nem vagyok mindszenti, csak olvasgatom a híreket amelyek csak bizonytalanságokat írnak. Olvastam korábban a mártélyi csatornázást is, ott is volt egy kis cirkusz és a végén gyorsan, pontosan elkészült!”
 • 14. Pepejeans 2010. november 13. 09:02
  „Mert arra nem gondolt,hogy azért nem fizetik az emberek a csatornát, mert nem látják értelmét. Tájékoztatás nulla, veszekedés annál több. Hogy is gondolhatták,hogy majd a semmire kiadják a mindszentiek a pénzt?
  Most meg levonják a számlákról, idős embereknek a 40.000Ft-os nyugdíjból húszezret, két-három gyerekes családoktól 36000-t...
  Más településeken tudtak normálisan intézni egy ilyen nagy beruházást. Az emberek fizettek, megkapták a pénzükért azt, amit elvártak. Itt inkább egymást ócsárolták az urak, meg a bíróságra vitték azt a kevés kis pénzt,ami befolyt. Ennyit róluk, a többit majd hétfőn a meghallgatáson megkapják a sok dühös mindszentitől.
  Egyébként a koporsókatalógus csúnya dolog, de nem meglepő.”
33 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Bethlen Gimnázium tudós tanárai az Emlékpontban

A Közéleti Pont beszélgetésein a köz- és a tudományos élet jeles személyeit, életútjukat ismerhetik meg az érdeklődők. Tovább olvasom