Délmagyar logó

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -8°C | 4°C Még több cikk.

Havránek Ferenc kifogásait elutasították

Elutasította Vásárhelyen a 6-os számú egyéni választókörzet választási bizottsága Havránek Ferenc munkáspárti országgyűlési képviselőjelölt kifogását.
Elutasította Vásárhelyen a 6-os számú egyéni választókörzet választási bizottsága Havránek Ferenc munkáspárti országgyűlési képviselőjelölt kifogását. Havránek szerint Lázár János fideszes képviselőjelölt a törvényben megengedett egymillió forintnál jóval többet költött a kampányára. A választási bizottság az elutasítást azzal indokolta, hogy a kampányra fordított összegek vizsgálata az Állami Számvevőszék hatáskörébe tartozik.

Ugyancsak elutasította a bizottság Havráneknek azt a kifogását is, mely szerint Szeli Ferenc szocialista városi alelnökhöz, illetve Havasi Katalin fideszes városi alelnökhöz hasonlóan ő is szeretett volna szerepelni a városi televízióban, de erre nem kapott lehetőséget. A választási bizottság azzal indokolta az elutasítást, hogy a VTV által Havránek Ferencnek küldött tájékoztatóból kiderül: mikor biztosítják minden képviselőjelöltnek a bemutatkozás lehetőségét, s nem követett el szabálysértést a televízió. Havránek a területi választási bizottsághoz fordul.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Havránek kontra Lázár

Havránek Ferenc szerint a választási törvényben megszabott összeg többszörösét költötte eddig Lázár… Tovább olvasom